Povezane vesti
Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu
Politika 04.04.2026
Javna rasprava se sprovodi u postupku pripreme zakona kojim se uređuje budžetski sistem. Javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu počela je u petak i trajaće do 27. aprila, a sve primedbe i sugestije, kao i svi predlozi mogu se dostaviti… »
Počela javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu
Biznis.rs 04.04.2026
trajaće do 27. aprila. Javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu počela je u petak i trajaće do 27. aprila, a sve primedbe i sugestije, kao i svi predlozi mogu se dostaviti elektronskim ili pisanim putem Ministarstvu finansija. Javna rasprava… »
Javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu do 27. aprila: prezentacije i panel diskusije 9. aprila u Beogradu
Blic 04.04.2026
Prezentacije i panel diskusije biće održane 9. aprila u Beogradu i 17. aprila u Nišu. Onlajn prezentacija i diskusija zakazana je za 24. april Javna rasprava o Nacrtu zakona o budžetskom sistemu počela je u petak i trajaće do 27. aprila, a sve primedbe i… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 30 minutajoš 60 povezanih
"Da je sve normalno, ja bih prvi bio u Lazi": Darko Lazić šokiran situacijom Mine Kostić - poručio jedno
Telegraf pre 1 satjoš 24 povezane
Ova Miškova slika je za navijače Zvezde: Hoće da vide sa kim sedi na večeri, a ima i poruku
Mondo pre 5 minutajoš 33 povezane