Povezane vesti

Navodno se pojavila na intimnom snimku, bila u braku sa pevačem: Evo kako je voditeljka "Pinka" nekada izgledala

Navodno se pojavila na intimnom snimku, bila u braku sa pevačem: Evo kako je voditeljka "Pinka" nekada izgledala

Mondo pre 24 sata
Ana Radulović otvoreno je govorila o teškom periodu kada je Nađa Rakić iznela tvrdnje o navodnom intimnom snimku. Zbog tih optužbi, Ona je pokrenula tužbu, ističući da ne odustaje uprkos tome što se Rakićeva još nije pojavila na ročištima. Voditeljka je… »
"Znam ko je na njemu, otkriću imena": Ana Radulović progovorila o intimnom snimku, rešila da raskrinka sve

"Znam ko je na njemu, otkriću imena": Ana Radulović progovorila o intimnom snimku, rešila da raskrinka sve

Mondo pre 1 dan
Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu i progovorila o najtežem periodu u godini, kada je Nađa Rakić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, pokrenula priču da postoji intimni snimak na kojem se navodno nalazi voditeljka. Zbog javno… »
"Imena ću otkriti" Ana Radulović o intimnom snimku! Voditeljka iznela nove detalje skandala

"Imena ću otkriti" Ana Radulović o intimnom snimku! Voditeljka iznela nove detalje skandala

Kurir pre 1 dan
Ana Radulović, nedavno se našla u neprijatnoj situaciji. Devojka po imenu Nađa, tvrdila je da ima snimak na kom je voditeljka sa popularnim reperom Gatozom. Kako je Nađa tada navela, ona je videla intimni snimak Ane i Gastoza, što je sam Nenad pre nekog… »
Voditeljka progovorila o intimnom snimku: Odlučila da obelodani sve. "Znam ko je na njemu, otkriću imena."

Voditeljka progovorila o intimnom snimku: Odlučila da obelodani sve. "Znam ko je na njemu, otkriću imena."

Telegraf pre 1 dan
Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu i progovorila o najtežem periodu u godini, kada je Nađa Rakić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, pokrenula priču da postoji intimni snimak na kojem se navodno nalazi voditeljka. Voditeljka… »
Voditeljka "Pinka" progovorila o skandalu sa intimnim snimkom: "Znam ko je na njemu, otkriću imena"

Voditeljka "Pinka" progovorila o skandalu sa intimnim snimkom: "Znam ko je na njemu, otkriću imena"

Blic pre 1 dan
Bila je spremna da oprosti ukoliko Nađa prizna istinu javno, ali je odbijena. Ana ne krivi Nenada Marinkovića Gastoza jer smatra da je i on bio žrtva manipulacija i da joj se nakon svega izvinio. Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu… »

Vesti dana »