Povezane vesti

Navodno se pojavila na intimnom snimku, bila u braku sa pevačem: Evo kako je voditeljka "Pinka" nekada izgledala

Navodno se pojavila na intimnom snimku, bila u braku sa pevačem: Evo kako je voditeljka "Pinka" nekada izgledala

Mondo pre 25 dana
Ana Radulović otvoreno je govorila o teškom periodu kada je Nađa Rakić iznela tvrdnje o navodnom intimnom snimku. Zbog tih optužbi, Ona je pokrenula tužbu, ističući da ne odustaje uprkos tome što se Rakićeva još nije pojavila na ročištima. Voditeljka je… »
"Imena ću otkriti" Ana Radulović o intimnom snimku! Voditeljka iznela nove detalje skandala

"Imena ću otkriti" Ana Radulović o intimnom snimku! Voditeljka iznela nove detalje skandala

Kurir pre 26 dana
Ana Radulović, nedavno se našla u neprijatnoj situaciji. Devojka po imenu Nađa, tvrdila je da ima snimak na kom je voditeljka sa popularnim reperom Gatozom. Kako je Nađa tada navela, ona je videla intimni snimak Ane i Gastoza, što je sam Nenad pre nekog… »
"Znam ko je na njemu, otkriću imena": Ana Radulović progovorila o intimnom snimku, rešila da raskrinka sve

"Znam ko je na njemu, otkriću imena": Ana Radulović progovorila o intimnom snimku, rešila da raskrinka sve

Mondo pre 26 dana
Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu i progovorila o najtežem periodu u godini, kada je Nađa Rakić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, pokrenula priču da postoji intimni snimak na kojem se navodno nalazi voditeljka. Zbog javno… »
Voditeljka progovorila o intimnom snimku: Odlučila da obelodani sve. "Znam ko je na njemu, otkriću imena."

Voditeljka progovorila o intimnom snimku: Odlučila da obelodani sve. "Znam ko je na njemu, otkriću imena."

Telegraf pre 26 dana
Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu i progovorila o najtežem periodu u godini, kada je Nađa Rakić, bivša devojka Nenada Marinkovića Gastoza, pokrenula priču da postoji intimni snimak na kojem se navodno nalazi voditeljka. Voditeljka… »
Voditeljka "Pinka" progovorila o skandalu sa intimnim snimkom: "Znam ko je na njemu, otkriću imena"

Voditeljka "Pinka" progovorila o skandalu sa intimnim snimkom: "Znam ko je na njemu, otkriću imena"

Blic pre 26 dana
Bila je spremna da oprosti ukoliko Nađa prizna istinu javno, ali je odbijena. Ana ne krivi Nenada Marinkovića Gastoza jer smatra da je i on bio žrtva manipulacija i da joj se nakon svega izvinio. Poznata voditeljka Ana Radulović konačno je otvorila dušu… »

Vesti dana »