Povezane vesti

"Uzeću Noru, veruj mi," Asmin nikad odlučniji, zapretio Aneli oduzimanjem starateljstva: Reagovala i Maja.

"Uzeću Noru, veruj mi," Asmin nikad odlučniji, zapretio Aneli oduzimanjem starateljstva: Reagovala i Maja.

Telegraf pre 26 dana
Otkako je Stanija Dobrojević ušla u Elitu 9, situacija je sve napetija. Asmin Durdžić se u nalazi u Beloj kući u trouglu. Tu mu je bivša nevenčana supruga, bivša verenica i Maja marinković sa kojom je tek započeo vezu. Aneli i on su u čestim rasprava a a… »
"Šalje grudi i tange za 50 dolara" Asmin i Maja se obrušili na Staniju: On šokirao "Kao da držim javnu kuću"

"Šalje grudi i tange za 50 dolara" Asmin i Maja se obrušili na Staniju: On šokirao "Kao da držim javnu kuću"

Telegraf pre 26 dana
Sinoć je u "Zadruzi 9 Eliti" nastao potpuni haos kada je Asmin Durdžić izneo šokantne tvrdnje o prodaji intimnih slika Stanije Dobrojević. To nije bilo dovoljno, pa se umešala i Maja Marinković koja je iznela tvrdnje o cenovniku. Alibaba je počeo… »
"Dok smo bili u vezi imao sam osećaj da sam s javnom kućom" Asmin nikad žešće o odnosu sa Stanijom: Prodavala je slike za 50…

"Dok smo bili u vezi imao sam osećaj da sam s javnom kućom" Asmin nikad žešće o odnosu sa Stanijom: Prodavala je slike za 50…

Kurir pre 26 dana
Ulazak Stanije Dobrojević u Elitu 9, definitivno su svi jedva čekali, osim onih koji se nalaze u kući. Reč je o njenom bivšem partneru Asminu Durdžiću, njenoj drugarici Maji Marinković i ljutoj rivalki Aneli Ahmić. Stnaija je ušla sa namerom da stavi… »
"Šalje grudi i tange za 50 dolara, kao da držim javnu kuću" Asmin šokirao o prodaji intimnih slika Stanije Dobrojević, Maja…

"Šalje grudi i tange za 50 dolara, kao da držim javnu kuću" Asmin šokirao o prodaji intimnih slika Stanije Dobrojević, Maja…

Blic pre 26 dana
Stanija se branila navodeći da su njene fotografije umetničke i da su joj podmetali tuđe slike. Maja se umešala u raspravu i iznela šokantne tvrdnje o cenama Stanijinog sadržaja. Sinoć je u "Zadruzi 9 Eliti" nastao potpuni haos kada je Asmin Durdžić… »

Vesti dana »