Повезане вести
"Узећу Нору, веруј ми," Асмин никад одлучнији, запретио Анели одузимањем старатељства: Реаговала и Маја.
Телеграф пре 1 дан
Откако је Станија Добројевић ушла у Елиту 9, ситуација је све напетија. Асмин Дурџић се у налази у Белој кући у троуглу. Ту му је бивша невенчана супруга, бивша вереница и Маја маринковић са којом је тек започео везу. Анели и он… »
"Док смо били у вези имао сам осећај да сам с јавном кућом" Асмин никад жешће о односу са Станијом: Продавала је слике за 50…
Курир пре 2 дана
Улазак Станије Добројевић у Елиту 9, дефинитивно су сви једва чекали, осим оних који се налазе у кући. Реч је о њеном бившем партнеру Асмину Дурџићу, њеној другарици Маји Маринковић и љутој ривалки Анели Ахмић. Стнаија је… »
"Шаље груди и танге за 50 долара" Асмин и Маја се обрушили на Станију: Он шокирао "Као да држим јавну кућу"
Телеграф пре 2 дана
Синоћ је у "Задрузи 9 Елити" настао потпуни хаос када је Асмин Дурџић изнео шокантне тврдње о продаји интимних слика Станије Добројевић. То није било довољно, па се умешала и Маја Маринковић која је изнела тврдње о ценовнику… »
"Шаље груди и танге за 50 долара, као да држим јавну кућу" Асмин шокирао о продаји интимних слика Станије Добројевић, Маја…
Блиц пре 2 дана
Станија се бранила наводећи да су њене фотографије уметничке и да су јој подметали туђе слике. Маја се умешала у расправу и изнела шокантне тврдње о ценама Станијиног садржаја. Синоћ је у "Задрузи 9 Елити" настао потпуни хаос… »
Вести дана »
Најмање 25 особа погинуло у ударима на иранске градове, Иран наставља нападе на Израел и регион
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних
Организација за атомску енергију Ирана: Напад на постројење за тешку воду злочин против науке и људског живота
Еуроневс пре 18 минутајош 32 повезане
Данас се навршава 85 година од немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних