Povezane vesti

„Od mog bogatstva nije ostalo ništa, sve sam uložio u fondaciju“

„Od mog bogatstva nije ostalo ništa, sve sam uložio u fondaciju“

Sport klub pre 19 sati
Neven Subotić je nekada bio zvezda Bundeslige, živeo život na "visokoj nozi", ali danas je posvećeni humanitarac i kako kaže, skoro sav novac koji je zaradio tokom karijere, uložio je u svoju fondaciju. Bivši štoper Borusije Dortmund i reprezentacije… »
Srpski fudbaler bio milioner i vozio skupe automobile, pa se odrekao svega: "Sve se promenilo 2010. godine"

Srpski fudbaler bio milioner i vozio skupe automobile, pa se odrekao svega: "Sve se promenilo 2010. godine"

Telegraf pre 1 dan
Bivši srpski fudbaler, Neven Subotić ostavio je veliki trag igrajući za našu reprezentaciju za koju je postigao i dva gola, a gledali smo ga u dresu Orlova i na velikim takmičenjima i najbitnijim susretima. Kao neko ko je tokom karijere nastupao u… »
Bivši reprezentativac Srbije ostao bez silnih miliona! Povukao potez koji je sve šokirao, život mu se potpuno promenio: "Moja…

Bivši reprezentativac Srbije ostao bez silnih miliona! Povukao potez koji je sve šokirao, život mu se potpuno promenio: "Moja…

Kurir pre 1 dan
Ko se seća Nevena Subotića, stamenog defanzivca koji je odigrao 36 utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije i postigao dva gola? Subotić je karijeru završio pre par godina, a od tada mu se život potpuno promenio. Bivši igrač Borusije iz Dortmunda… »
Bivši reprezentativac Srbije ostao gotovo bez ičega: Milioni, najbolji automobili i luksuzna vila - sve se promenilo preko noći…

Bivši reprezentativac Srbije ostao gotovo bez ičega: Milioni, najbolji automobili i luksuzna vila - sve se promenilo preko noći…

Nova pre 1 dan
Bivši reprezentativac Srbije danas vodi život koji je dramatično različit od onog uobičajenog bivših fudbalskih zvezda. Neven Subotić je godinama bio jedan od najboljih igrača Borusije iz Dortmunda, ali to ne znači da i danas uživa u luksuzu. Naprotiv… »

Vesti dana »