Povezane vesti

Koalicija NADA ne ide kod Vučića, Mi glas iz naroda će ići

Beta pre 1 dan
Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Pokret za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti), saopštila je danas da neće učestvovati u dijalogu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, koji se nastavlja u ponedeljak, o izborima i… »
Novi DSS i Monarhisti ne idu kod Vučića na konsultacije

Nova pre 1 dan
Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Pokreta za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) složila su se da neće učestvovati u dijalogu i konsultacijama na koji je pozvao predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Novog DSS i šef poslaničke grupe… »

Serbian News Media pre 1 dan
Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Pokret za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti), saopštila je danas da neće učestvovati u dijalogu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, koji se nastavlja u ponedeljak, o izborima i… »

Radio sto plus pre 1 dan
Saopšteno je i da su predsedništva Novog DSS i Monarhista potvrdila nastavak strateške saradnje u okviru koalicije NADA, kao i da “dve stranke nastavljaju zajedničko delovanje i u okviru poslaničke grupe „Novi DSS i MONARHISTI – NADA“ u Narodnoj… »

Pravo u centar pre 1 dan
Mi glas iz naroda šalje delegaciju na konsultacije sa Vučićem, koalicija NADA ne ide na razgovore

Mi glas iz naroda šalje delegaciju na konsultacije sa Vučićem, koalicija NADA ne ide na razgovore

NIN pre 1 dan
Poslanik Branko Pavlović potvrdio je da će njegova poslanička grupa Mi – glas iz naroda učestvovati u razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u ponedeljak. "Mi sigurno učestvujemo u tome zato što su to naše teme. Dijalog i preispitivanje… »
Pavlović (Mi glas iz naroda): Idemo na konsultacije sa Vučićem

Pavlović (Mi glas iz naroda): Idemo na konsultacije sa Vučićem

Danas pre 1 dan
Poslanik Branko Pavlović potvrdio je da će njegova poslanička grupa Mi – glas iz naroda učestvovati u razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u ponedeljak. „Mi sigurno učestvujemo u tome zato što su to naše teme. Dijalog i preispitivanje… »

N1 Info pre 1 dan
Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Pokreta za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) složila su se da neće učestvovati u dijalogu i konsultacijama na koji je pozvao predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Novog DSS i šef poslaničke grupe… »
Koalicija NADA: Ne idemo kod Vučića, štetočinska vlast se mora smeniti

Koalicija NADA: Ne idemo kod Vučića, štetočinska vlast se mora smeniti

Danas pre 1 dan
Pavlović: Idemo na konsultacije, moramo imati zajednički minimum; Čomić: Stratešku grešku čine svi koji odbijaju dijalog

Pavlović: Idemo na konsultacije, moramo imati zajednički minimum; Čomić: Stratešku grešku čine svi koji odbijaju dijalog

RTS pre 1 dan
Konsultacije predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka nastavljaju se u ponedeljak. Dijalog podrazumeva da se ne slažemo, ali moramo imati neki zajednički minimum, ističe Branko Pavlović iz poslaničke grupe Mi – glas iz naroda… »

Vesti dana »