Повезане вести

Коалиција НАДА не иде код Вучића, Ми глас из народа ће ићи

Бета пре 22 дана
Коалиција НАДА, коју чине Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) и Покрет за Краљевину Србију (Монархисти), саопштила је данас да неће учествовати у дијалогу са председником државе Александром Вучићем, који се наставља у… »
Нови ДСС и Монархисти не иду код Вучића на консултације

Нова пре 22 дана
Председништва Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) и Покрета за Краљевину Србију (Монархисти) сложила су се да неће учествовати у дијалогу и консултацијама на који је позвао председник Александар Вучић. Председник Новог… »

Сербиан Невс Медиа пре 22 дана
Коалиција НАДА, коју чине Нова Демократска странка Србије (Нови ДСС) и Покрет за Краљевину Србију (Монархисти), саопштила је данас да неће учествовати у дијалогу са председником државе Александром Вучићем, који се наставља у… »

Радио сто плус пре 22 дана
Саопштено је и да су председништва Новог ДСС и Монархиста потврдила наставак стратешке сарадње у оквиру коалиције НАДА, као и да “две странке настављају заједничко деловање и у оквиру посланичке групе „Нови ДСС и МОНАРХИСТИ –… »

Право у центар пре 22 дана
Павловић (Ми глас из народа): Идемо на консултације са Вучићем

Павловић (Ми глас из народа): Идемо на консултације са Вучићем

Данас пре 22 дана
Посланик Бранко Павловић потврдио је да ће његова посланичка група Ми – глас из народа учествовати у разговорима са председником Александром Вучићем у понедељак. „Ми сигурно учествујемо у томе зато што су то наше теме. Дијалог… »
Ми глас из народа шаље делегацију на консултације са Вучићем, коалиција НАДА не иде на разговоре

Ми глас из народа шаље делегацију на консултације са Вучићем, коалиција НАДА не иде на разговоре

НИН пре 22 дана
Посланик Бранко Павловић потврдио је да ће његова посланичка група Ми – глас из народа учествовати у разговорима са председником Александром Вучићем у понедељак. "Ми сигурно учествујемо у томе зато што су то наше теме. Дијалог… »

Н1 Инфо пре 22 дана
Председништва Нове Демократске странке Србије (Нови ДСС) и Покрета за Краљевину Србију (Монархисти) сложила су се да неће учествовати у дијалогу и консултацијама на који је позвао председник Александар Вучић. Председник Новог… »
Коалиција НАДА: Не идемо код Вучића, штеточинска власт се мора сменити

Коалиција НАДА: Не идемо код Вучића, штеточинска власт се мора сменити

Данас пре 22 дана
Павловић: Идемо на консултације, морамо имати заједнички минимум; Чомић: Стратешку грешку чине сви који одбијају дијалог

Павловић: Идемо на консултације, морамо имати заједнички минимум; Чомић: Стратешку грешку чине сви који одбијају дијалог

РТС пре 22 дана
Консултације председника Александра Вучића са представницима политичких странака настављају се у понедељак. Дијалог подразумева да се не слажемо, али морамо имати неки заједнички минимум, истиче Бранко Павловић из посланичке… »

Вести дана »