Povezane vesti
Koalicija NADA ne ide kod Vučića, Mi glas iz naroda će ići
Beta pre 1 dan
Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Pokret za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti), saopštila je danas da neće učestvovati u dijalogu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, koji se nastavlja u ponedeljak, o izborima i… »
Novi DSS i Monarhisti ne idu kod Vučića na konsultacije
Nova pre 1 dan
Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Pokreta za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) složila su se da neće učestvovati u dijalogu i konsultacijama na koji je pozvao predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Novog DSS i šef poslaničke grupe… »
Serbian News Media pre 1 dan
Koalicija NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) i Pokret za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti), saopštila je danas da neće učestvovati u dijalogu sa predsednikom države Aleksandrom Vučićem, koji se nastavlja u ponedeljak, o izborima i… »
Radio sto plus pre 1 dan
Saopšteno je i da su predsedništva Novog DSS i Monarhista potvrdila nastavak strateške saradnje u okviru koalicije NADA, kao i da “dve stranke nastavljaju zajedničko delovanje i u okviru poslaničke grupe „Novi DSS i MONARHISTI – NADA“ u Narodnoj… »
Pravo u centar pre 1 dan
Mi glas iz naroda šalje delegaciju na konsultacije sa Vučićem, koalicija NADA ne ide na razgovore
NIN pre 1 dan
Poslanik Branko Pavlović potvrdio je da će njegova poslanička grupa Mi – glas iz naroda učestvovati u razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u ponedeljak. "Mi sigurno učestvujemo u tome zato što su to naše teme. Dijalog i preispitivanje… »
Pavlović (Mi glas iz naroda): Idemo na konsultacije sa Vučićem
Danas pre 1 dan
Poslanik Branko Pavlović potvrdio je da će njegova poslanička grupa Mi – glas iz naroda učestvovati u razgovorima sa predsednikom Aleksandrom Vučićem u ponedeljak. „Mi sigurno učestvujemo u tome zato što su to naše teme. Dijalog i preispitivanje… »
Novi DSS i Monarhisti ne idu kod Vučića na konsultacije
N1 Info pre 1 dan
Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije (Novi DSS) i Pokreta za Kraljevinu Srbiju (Monarhisti) složila su se da neće učestvovati u dijalogu i konsultacijama na koji je pozvao predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Novog DSS i šef poslaničke grupe… »
Koalicija NADA: Ne idemo kod Vučića, štetočinska vlast se mora smeniti
Danas pre 1 dan
Pavlović: Idemo na konsultacije, moramo imati zajednički minimum; Čomić: Stratešku grešku čine svi koji odbijaju dijalog
RTS pre 1 dan
Konsultacije predsednika Aleksandra Vučića sa predstavnicima političkih stranaka nastavljaju se u ponedeljak. Dijalog podrazumeva da se ne slažemo, ali moramo imati neki zajednički minimum, ističe Branko Pavlović iz poslaničke grupe Mi – glas iz naroda… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Toplo sa sunčanim intervalima, zahlađenje od sredine nedelje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Putnički voz na pruzi Subotica-Beograd iskliznuo sa šina, nema povređenih
RTV pre 41 minutajoš 25 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Glas Zaječara pre 4 satijoš 21 povezana
Ministarstvo odbrane potvrdilo da je nađen eksploziv, za počiniocem se traga
Danas pre 21 minutajoš 144 povezane
Trump zapretio napadom u utorak na iranske elektrane i mostove
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 18 povezanih