Povezane vesti

Jedan od najpoznatijih pevača na Balkanu pokazao silikone u grudima: "Teško mi je da spavam na stomaku"

Jedan od najpoznatijih pevača na Balkanu pokazao silikone u grudima: "Teško mi je da spavam na stomaku"

Mondo pre 1 dan
Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, nedavno je implante ubacio u grudi, a oporavak kako i sam kaže se odvija polako i bolno. "132 cm obim prsa! Konačno su mi se grudi obnovile. Teško mi je da spavam na stomaku zbog volumena grudi, ali navikao sam… »
(Foto) Jedan od najpoznatijih folkera (47) na Balkanu ugradio silikone u grudi: "Obim prsa je 132 centimetra! Teško mi je da…

(Foto) Jedan od najpoznatijih folkera (47) na Balkanu ugradio silikone u grudi: "Obim prsa je 132 centimetra! Teško mi je da…

Blic pre 1 dan
Pevač navodi da su mu grudi sada umetničko delo i da ima obim grudi od 132 centimetra. Oštro je odgovorio kritičarima i fitnes entuzijastima, ističući da ne želi njihove savete. Bugarski pevač još jednom je uspeo da zatrese društvene mreže. Vasil… »
Obim grudi koji će vas šokirati! Pevač ugradio silikone, pa otkiro koje probleme ima: Teško mi je da spavam...

Obim grudi koji će vas šokirati! Pevač ugradio silikone, pa otkiro koje probleme ima: Teško mi je da spavam...

Kurir pre 1 dan
Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis, nedavno je implante ubacio u grudi, a oporavak kako i sam kaže se odvija polako i bolno. - 132 cm obim prsa! Konačno su mi se grudi obnovile. Teško mi je da spavam na stomaku zbog volumena grudi, ali navikao… »
"Ne želim savete" Azis pokazao nove grudi i udario na hejtere: "Svako može da trenira, nikog nisam zaustavio"

"Ne želim savete" Azis pokazao nove grudi i udario na hejtere: "Svako može da trenira, nikog nisam zaustavio"

Telegraf pre 1 dan
Vasil Trojanov Bojanov, poznatiji kao Azis (47), pokazao je novo poprsje. On je nedavno u grudi ugradio 600 kubika, rekavši da će imati "prave sportske muške grudi". Bugarski pevač ponovo je izazvao buru na društvenim mrežama nakon što je pokazao svoj… »

Vesti dana »