Повезане вести
"Не волим фудбал ко пре, Наполи најбоље место за мене и породицу!" Кевин де Брујне о фудбалу, граду Дијега Марадоне, Серији…
Вечерње новости пре 26 дана
Фудбалер Наполија, Кевин Де Брујне, дао је опширан интервју за италијанску "Газету". Фото: Профимедиа О Напуљу и напуштању Манчестера након деценије. “Хтео сам да наставим да играм на високом нивоу. Наполи је био најбољи план… »
"Не волим фудбал као пре - добар сам играч, али нисам посебна особа"
Б92 пре 26 дана
Одабрао је Кевин де Брујне прошлог лета да се пресели у Наполи, али није успео да се покаже у пуном светлу због незгодне повреде. Белгијанац је морао да паузира четири месеца због повреде мишића. "Хтео сам да наставим да играм на… »
Кевин де Брујне изгубио интересовање за фудбалом: "Ваљда је то нормално после 30 година..."
Курир пре 26 дана
Кевин Де Брујне је коначно поново на терену, а белгијски репрезентативац је говорио за "Газету" и открио је зашто је баш одабрао Наполи. Каже да је разлог - најбоља понуда за њега и породицу. „Зато што је имао најбољи пројекат… »
Де Брујне губи интересовање за фудбал: "Ваљда је то нормално"
Спортске.нет пре 26 дана
Кевин Де Брујне је коначно поново на терену, а белгијски репрезентативац је говорио за "Газету" и открио је зашто је баш одабрао Наполи. Каже да је разлог - најбоља понуда за њега и породицу. „Зато што је имао најбољи пројекат… »
Вести дана »
По ко зна који пут – Јокић не може сам: Денвер испао од десетковане Минесоте, Мареј боље да није ни долазио на меч!
Хот спорт пре 41 минутајош 40 повезаних
Од крваве борбе за права радника до "роштиљијаде": Историја обележавања Првог маја у Србији и Европи
Еуроневс пре 46 минутајош 17 повезаних
Ко иде у природу - опрез! Време за Први мај варљиво, слојевито облачење обавезно! Следеће недеље летње температуре
Дневник пре 47 минутајош 17 повезаних
Данас истиче рок од 60 дана: Трампова администрација тврди да је рат у Ирану завршен
Данас пре 2 минутајош 14 повезаних
Хитна помоћ у Београду: Две особе са лакшим повредама превезене у болницу
Н1 Инфо пре 17 минутајош 8 повезаних