Povezane vesti

"Ne volim fudbal ko pre, Napoli najbolje mesto za mene i porodicu!" Kevin de Brujne o fudbalu, gradu Dijega Maradone, Seriji…

"Ne volim fudbal ko pre, Napoli najbolje mesto za mene i porodicu!" Kevin de Brujne o fudbalu, gradu Dijega Maradone, Seriji…

Večernje novosti pre 24 sata
Fudbaler Napolija, Kevin De Brujne, dao je opširan intervju za italijansku "Gazetu". Foto: Profimedia O Napulju i napuštanju Mančestera nakon decenije. “Hteo sam da nastavim da igram na visokom nivou. Napoli je bio najbolji plan za mene i moju porodicu… »
"Ne volim fudbal kao pre - dobar sam igrač, ali nisam posebna osoba"

"Ne volim fudbal kao pre - dobar sam igrač, ali nisam posebna osoba"

B92 pre 1 dan
Odabrao je Kevin de Brujne prošlog leta da se preseli u Napoli, ali nije uspeo da se pokaže u punom svetlu zbog nezgodne povrede. Belgijanac je morao da pauzira četiri meseca zbog povrede mišića. "Hteo sam da nastavim da igram na visokom nivou. Napoli je… »
Kevin de Brujne izgubio interesovanje za fudbalom: "Valjda je to normalno posle 30 godina..."

Kevin de Brujne izgubio interesovanje za fudbalom: "Valjda je to normalno posle 30 godina..."

Kurir pre 1 dan
Kevin De Brujne je konačno ponovo na terenu, a belgijski reprezentativac je govorio za "Gazetu" i otkrio je zašto je baš odabrao Napoli. Kaže da je razlog - najbolja ponuda za njega i porodicu. „Zato što je imao najbolji projekat za mene i moju porodicu… »
De Brujne gubi interesovanje za fudbal: "Valjda je to normalno"

De Brujne gubi interesovanje za fudbal: "Valjda je to normalno"

Sportske.net pre 1 dan
Kevin De Brujne je konačno ponovo na terenu, a belgijski reprezentativac je govorio za "Gazetu" i otkrio je zašto je baš odabrao Napoli. Kaže da je razlog - najbolja ponuda za njega i porodicu. „Zato što je imao najbolji projekat za mene i moju porodicu… »

Vesti dana »