Povezane vesti

"Hvala ti, Trips", Kiran Tripije napušta Njukasl nakon završetka sezone

"Hvala ti, Trips", Kiran Tripije napušta Njukasl nakon završetka sezone

Kurir pre 27 dana
"Hvala ti Trips. Nakon četiri i po godine sjajne službe Njukaslu, možemo da potvrdimo da će Kiran Tripije ovog leta napustiti klub, po isteku svog ugovora", piše u objavi Njukasla na društvenoj mreži Iks (X). Tripije (35) je u Njukasl došao 2022. godine… »
Kraj jedne ere: Tripije napušta Njukasl na kraju sezone

Kraj jedne ere: Tripije napušta Njukasl na kraju sezone

Sport klub pre 26 dana
Engleski reprezentativac Kiran Tripije će napustiti Njukasl nakon završetka ove sezone, saopštio je taj premijerligaš. „Hvala ti Trips. Nakon četiri i po godine sjajne službe Njukaslu, možemo da potvrdimo da će Kiran Tripije ovog leta napustiti klub, po… »
Tripije ponovo menja klub

Tripije ponovo menja klub

Sportske.net pre 26 dana
Od januara 2022. godine Kieran Tripije je član Njukasla, tada je potpisao ugovor na četiri i po godine koji se polako privodi kraju. Bio je jedan od najboljih fudbalera ovog kluba u poslednje četiri godine, stigao je još kada se ekipa borila za opstanak… »
Tripije: "Odlazim iz Njukasla" VIDEO

Tripije: "Odlazim iz Njukasla" VIDEO

B92 pre 26 dana
Fudbaler Njukasla Kiran Tripije saopštio je da napušta klub na kraju sezone. Tripije (35) je došao u Njukasl iz madridskog Atletika na početku 2022. godine. "Došlo je vreme da napustim ovaj neverovatni klub posle četiri i po godine. Ovde sam se najviše… »
Fudbaler Njukasla Kiran Tripije napušta klub na kraju sezone

Fudbaler Njukasla Kiran Tripije napušta klub na kraju sezone

RTS pre 26 dana
Fudbaler Njukasla Kiran Tripije saopštio je da napušta klub na kraju sezone. Tripije se video porukom na društvenim mrežama zahvalio timu i navijačima ne navodeći gde će i da li će nastaviti igračku karijeru. "Došlo je vreme da napustim ovaj neverovatni… »
"Emotivno je, nedostajaće mi": Njukasl na kraju sezone ostaje bez važnog igrača

"Emotivno je, nedostajaće mi": Njukasl na kraju sezone ostaje bez važnog igrača

Večernje novosti pre 26 dana
JEDAN od najboljih i najvažnijih fudbalera Njuksla, Kiran Tripije napustiće klub na kraju sezone. FOTO: Profimedia Ovu vest potvrdio je iskusni desni bek, koji je imao emotivno obraćanje svima koji vole "svrake". - Došlo je vreme da napustim ovaj… »

Vesti dana »