Povezane vesti

Naša pevačica bila zaljubljena u poznatog kolegu, pa usledilo razočarenje: "Mislila sam da je šmeker, ali..."

Naša pevačica bila zaljubljena u poznatog kolegu, pa usledilo razočarenje: "Mislila sam da je šmeker, ali..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dragica Zlatić iznenadila je javnost kada je priznala da je dugo bila nesrećno zaljubljena u jednu od najvećih muških zvezda sa naših prostora, a kada ga je upoznala usledilo je razočarenje. - Ima jedna muška zvezda u koju sam ja potajno bila… »
Bila je zaljubljena u našeg poznatog pevača, a onda se gorko razočarala: "Mislila sam da je šmeker, istina je drugačija"

Bila je zaljubljena u našeg poznatog pevača, a onda se gorko razočarala: "Mislila sam da je šmeker, istina je drugačija"

Blic pre 1 dan
Naglasila je koliko su joj podrška i dobri saveti bili važni u muzičkoj karijeri, posebno na početku. Istakla je da je za uspešan nastup najvažnija direktna i iskrena interakcija sa publikom. Pevačica Dragica Zlatić iznenadila je javnost kada je priznala… »
"Mislila sam da je šmeker, ali je istina drugačija" Dragica Zlatić otkrila istinu o velikoj muškoj zvezdi sa naših prostora…

"Mislila sam da je šmeker, ali je istina drugačija" Dragica Zlatić otkrila istinu o velikoj muškoj zvezdi sa naših prostora…

Kurir pre 1 dan
Dragica Zlatić, gostovala je u jednoj emisiji, a na pitanje koji muškarac sa javne scene je bio njena simpatija kada je bila mala, pevačica je dala odgovor koji je iznenadio. -Ima jedna muška zvezda u koju sam ja potajno bila zaljubljena. Mnogo je velika… »

Vesti dana »