Повезане вести
"Спавао сам са лезбејком, преобратио сам је": Познати музичар и члан жирија Звезде Гранда шокирао признањем
Мондо 04.04.2026
Познати композитор Александар Милић Мили, две деценије је у складном браку са супругом Нином. Мили је једном приликом отворено проговорио о својој прошлости и интими, што је многе изненадило, изневши неке мање познате детаље из… »
"Спавао сам са лезбијком, окренуо сам је на мушкарца" Члан жирија Звезде Гранда шокирао интимом
Телеграф 04.04.2026
Познати композитор Александар Милић Мили, две деценије је у складном браку са супругом Нином. Мили је једном приликом отворено проговорио о својој прошлости и интими, што је многе изненадило изневш неке мање познате детаље из… »
"Изгубио сам невиност са црнкињом" Члан жирија из Звезда Гранда о интимном животу: "Други пут сам спавао са лезбијком…
Блиц 04.04.2026
Истакао је да му први пољубац није био пријатан и да је имао осећај мучнине. За освајање супруге Нине имао је посебну стратегију 'нема назад' и одлучно је захтевао да она прекине дотадашњу везу. Познати композитор Александар… »
"Невиност сам изгубио са црнкињом, други пут ми је био са лезбијком, од пољубца сам хтео да повратим " Занимљиви почеци…
Курир 04.04.2026
Александар Милић Мили, недавно је гостовао у једном поткасту, где је говорио о разним искуствима и ситуацијама из његовог живота. У једном тренутку Мили је отворио душу о својим првим интимним искуствима, па је открио да је… »
Вести дана »
Повратак на Славију: Шта очекују студенти од новог протеста у Београду
BBC News пре 37 минутајош 21 повезана
Кинески медији: Број мртвих у експлозији у руднику угља порастао на 90, нестало девет особа
Инсајдер пре 32 минутајош 22 повезане
РХМЗ променио прогнозу за данас: Београд у "зеленом" пред протест на Славији
Нова пре 32 минутајош 17 повезаних
Први снимци страшне трагедије код Богатића: Директан судар, од возила није остало ништа!
Телеграф пре 12 минутајош 21 повезана