Povezane vesti
"Spavao sam sa lezbejkom, preobratio sam je": Poznati muzičar i član žirija Zvezde Granda šokirao priznanjem
Mondo pre 2 dana
Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Ninom. Mili je jednom prilikom otvoreno progovorio o svojoj prošlosti i intimi, što je mnoge iznenadilo, iznevši neke manje poznate detalje iz ranog ljubavnog života… »
"Spavao sam sa lezbijkom, okrenuo sam je na muškarca" Član žirija Zvezde Granda šokirao intimom
Telegraf pre 2 dana
Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Ninom. Mili je jednom prilikom otvoreno progovorio o svojoj prošlosti i intimi, što je mnoge iznenadilo iznevš neke manje poznate detalje iz ranog ljubavnog života… »
"Izgubio sam nevinost sa crnkinjom" Član žirija iz Zvezda Granda o intimnom životu: "Drugi put sam spavao sa lezbijkom…
Blic pre 2 dana
Istakao je da mu prvi poljubac nije bio prijatan i da je imao osećaj mučnine. Za osvajanje supruge Nine imao je posebnu strategiju 'nema nazad' i odlučno je zahtevao da ona prekine dotadašnju vezu. Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je već… »
"Nevinost sam izgubio sa crnkinjom, drugi put mi je bio sa lezbijkom, od poljubca sam hteo da povratim " Zanimljivi počeci…
Kurir pre 2 dana
Aleksandar Milić Mili, nedavno je gostovao u jednom potkastu, gde je govorio o raznim iskustvima i situacijama iz njegovog života. U jednom trenutku Mili je otvorio dušu o svojim prvim intimnim iskustvima, pa je otkrio da je nevinost izgubio sa… »
Vesti dana »
CNN: Navodni eksploziv kod gasovoda u Srbiji uzburkao kampanju pred izbore u Mađarskoj
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Advokat Kovačević i dvoje aktivista Zborova NS pušteni iz policije: Dvoje zadržano 48 sati
Danas pre 7 satijoš 2 povezane