Povezane vesti

"Spavao sam sa lezbejkom, preobratio sam je": Poznati muzičar i član žirija Zvezde Granda šokirao priznanjem

"Spavao sam sa lezbejkom, preobratio sam je": Poznati muzičar i član žirija Zvezde Granda šokirao priznanjem

Mondo pre 2 dana
Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Ninom. Mili je jednom prilikom otvoreno progovorio o svojoj prošlosti i intimi, što je mnoge iznenadilo, iznevši neke manje poznate detalje iz ranog ljubavnog života… »
"Spavao sam sa lezbijkom, okrenuo sam je na muškarca" Član žirija Zvezde Granda šokirao intimom

"Spavao sam sa lezbijkom, okrenuo sam je na muškarca" Član žirija Zvezde Granda šokirao intimom

Telegraf pre 2 dana
Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, dve decenije je u skladnom braku sa suprugom Ninom. Mili je jednom prilikom otvoreno progovorio o svojoj prošlosti i intimi, što je mnoge iznenadilo iznevš neke manje poznate detalje iz ranog ljubavnog života… »
"Izgubio sam nevinost sa crnkinjom" Član žirija iz Zvezda Granda o intimnom životu: "Drugi put sam spavao sa lezbijkom…

"Izgubio sam nevinost sa crnkinjom" Član žirija iz Zvezda Granda o intimnom životu: "Drugi put sam spavao sa lezbijkom…

Blic pre 2 dana
Istakao je da mu prvi poljubac nije bio prijatan i da je imao osećaj mučnine. Za osvajanje supruge Nine imao je posebnu strategiju 'nema nazad' i odlučno je zahtevao da ona prekine dotadašnju vezu. Poznati kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je već… »
"Nevinost sam izgubio sa crnkinjom, drugi put mi je bio sa lezbijkom, od poljubca sam hteo da povratim " Zanimljivi počeci…

"Nevinost sam izgubio sa crnkinjom, drugi put mi je bio sa lezbijkom, od poljubca sam hteo da povratim " Zanimljivi počeci…

Kurir pre 2 dana
Aleksandar Milić Mili, nedavno je gostovao u jednom potkastu, gde je govorio o raznim iskustvima i situacijama iz njegovog života. U jednom trenutku Mili je otvorio dušu o svojim prvim intimnim iskustvima, pa je otkrio da je nevinost izgubio sa… »

Vesti dana »