Повезане вести
„Осећао сам се као да ме шутира док сам на поду“: Циципас још увек памти Иванишевићеве речи
Данас пре 1 дан
Прошлогодишња сарадња између прослављеног хрватског тенисера Горана Иванишевића и двоструког гренд слем финалисте Стефаноса Циципаса није дуго трајала. Иванишевић је био тренер Грка мање од два месеца, а растали су се након… »
Циципас брутално испрозивао бившег Ђоковићевог тренера: "Као да те неко ударио док сам лежао на поду"
Телеграф пре 1 дан
Стефанос Циципас бледа је сенка тенисера који је некада био, а међу многим тренерима који су покушали да му помогну био је и некадашњи Ђоковићев - Горан Иванишевић. Грчки тенисер и хрватски тренер имали су сарадњу јако кратко… »
Осећао сам се као да ме шутира на поду: Све више се сумња у хрватове тренерске вештине!
Хот спорт пре 1 дан
Утисак је да је једини благослов Иванишевића био што је радио са Новаком, а не превише тренерских вештина! Стефанос Циципас отворено је признао да су га јавне критике бившег тренера Горана Иванишевића озбиљно погодиле, оценивши… »
Циципас још љут на Хрвата! Грк ударио на Ђоковићевог бившег тренера: Као да ме је ударио док сам лежао на поду
Вечерње новости пре 1 дан
ОСАМ месеци како је Стефан Циципас отпустио Горана Иванишевића, а након њихове неуспешнње сарадње Грк и даље не заборавља како је текло... ФОТО: Тањуг/АП Истакао је да је још увек у шоку због дешавања током рада са… »
Стеф још љут на Горана: Као да ме је ударио док сам на поду
Спорт клуб пре 1 дан
Прошло је осам месеци откако је Стефанос Циципас дао отказ Горану Иванишевићу после веома кратке и неуспешне сарадње, али Грк још није заборавио разлог за овакав епилог. – Никада не бих очекивао да неки тренер тако нешто уради –… »
Вести дана »
Спреман план за крај рата! Договор мора бити постигнут данас, у плану су две фазе: Трамп и Иран се спремају за велики преокрет
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ: Више десетина погинулих у ноћашњим америчко-израелским нападима широм Ирана
РТВ пре 38 минутајош 32 повезане
Данас се навршава 85 година од немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних