Povezane vesti

Šeron Stoun otkrila sa kojim glumcem je imala najbolji filmski poljubac

Šeron Stoun otkrila sa kojim glumcem je imala najbolji filmski poljubac

Newsmax Balkans pre 1 dan
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma Kazino 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega": Šeron Stoun otkrila koji joj je bio najbolji filmski poljubac

"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega": Šeron Stoun otkrila koji joj je bio najbolji filmski poljubac

Telegraf pre 1 dan
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma "Kazino" 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega kao glumca": Šeron Stoun otkrila s kim je imala najbolji filmski poljubac

"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega kao glumca": Šeron Stoun otkrila s kim je imala najbolji filmski poljubac

Euronews pre 1 dan
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma Kazino 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
Šeron Stoun o poljupcu sa Robertom De Nirom

Šeron Stoun o poljupcu sa Robertom De Nirom

Politika pre 1 dan
Od legendarne scene do HBO hita. Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma „Kazino” 1995. godine. „Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto… »

Vesti dana »