Povezane vesti
Šeron Stoun otkrila sa kojim glumcem je imala najbolji filmski poljubac
Newsmax Balkans pre 26 dana
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma Kazino 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega": Šeron Stoun otkrila koji joj je bio najbolji filmski poljubac
Telegraf pre 26 dana
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma "Kazino" 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
"Bila sam toliko ludo zaljubljena u njega kao glumca": Šeron Stoun otkrila s kim je imala najbolji filmski poljubac
Euronews pre 26 dana
Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma Kazino 1995. godine. "Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto glumim prevaranta, nateram ga da… »
Šeron Stoun o poljupcu sa Robertom De Nirom
Politika pre 26 dana
Od legendarne scene do HBO hita. Američka glumica Šeron Stoun izjavila je da je njen najbolji filmski poljubac bio sa kolegom Robert De Nirom tokom snimanja kultnog filma „Kazino” 1995. godine. „Snimili smo ovu scenu gde moram da idem u kupatilo, i pošto… »
Vesti dana »
Sramota - druga reč ne postoji! Snimak koji potvrđuje nemoć Denvera protiv desetkovane Minesote: Nikola Jokić ratovao sam, pa morao da položi oružje! (video)
Kurir pre 21 minutajoš 39 povezanih
Spremite se dobro, jer ovo sigurno niste očekivali! RHMZ najavio veliki obrt i poznato kada tačno kreće
Telegraf pre 21 minutajoš 15 povezanih
Od čikaških ulica do svetskog praznika: Istorija Prvog maja koja je promenila radnički svet
B92 pre 26 minutajoš 13 povezanih
Tramp povlači vojsku iz Evrope?! Totalni haos, pregovori u ćorsokaku: Iz Irana stižu jezive pretnje, Amerika sprema radikalan potez
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
VIDEO: Studenti proslavili pobedu na izborima na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu
Radio 021 pre 41 minutajoš 2 povezane