Povezane vesti
Petrov: Poštovaću Venecijansku komisiju, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
Euronews 04.04.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke koji bi se… »
Petrov:Poštovaću Venecijansku komisiju, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
RTV 04.04.2026
BEOGRAD - Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke… »
Petrov: Poštovaću odluke Venecijanske komisije, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
NIN 04.04.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke koji bi se… »
Vesti dana »
Le Pen može da se kandiduje na izborima, ali mora da nosi nanogvicu
BBC News pre 2 satajoš 39 povezanih
Tramp progovorio o odnosu sa Meloni: Dopada mi se Đorđa, dobra je osoba, ali...
NIN pre 57 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Skupština završila rad, nastavak zasedanja sutra u 10 časova
Insajder pre 22 minutajoš 38 povezanih