Povezane vesti
Petrov: Poštovaću Venecijansku komisiju, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
Euronews 04.04.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke koji bi se… »
Petrov:Poštovaću Venecijansku komisiju, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
RTV 04.04.2026
BEOGRAD - Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke… »
Petrov: Poštovaću odluke Venecijanske komisije, ali neće me ućutkati u borbi za vladavinu prava
NIN 04.04.2026
Predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov je, reagujući na zahtev nevladinih organizacija Venecijanskoj komisiji da se ispita usklađenost njegovog postupanja sa ustanovljenim principima ponašanja, istakao da će poštovati sve eventualne postupke koji bi se… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 71 povezana
Mediji navode da je Branko Ružić isključen iz SPS-a: On čeka konačnu odluku
Radio 021 pre 1 danjoš 38 povezanih
Jokić odbio da napusti tim: Selektor Alimpijević otkrio detalje nakon meča sa Italijom!
Hot sport pre 2 satajoš 38 povezanih
Grčka posle produžetka srušila Španiju: Heleni hvataju priključak za plasman na Mundijal
Kurir pre 1 danjoš 56 povezanih
Istraga protiv sedam osoba zbog skladištenja eksploziva kod Kanjiže
Vreme pre 7 satijoš 38 povezanih