Povezane vesti
Osmani predala dužnost predsednici kosovskog parlamenta
N1 Info 04.04.2026
Odlazeća predsednica Kosova Vjosa Osmani predala je danas funkciju predsednici parlamenta Aljbuljeni Hadžiu. Na ceremoniji u Predsedništvu Kosova Osmani je rekla da iza sebe ostavlja "izvanredno delo" i da je srećna što će žena preuzeti tu funkciju do… »
Vjosa Osmani napustila funkciju predsednice Kosova, poziciju privremeno preuzima predsednica parlamenta
Insajder 04.04.2026
Odlazeća predsednica Kosova Vjosa Osmani predala je danas funkciju predsednici parlamenta Aljbuljeni Hadžiu. Na ceremoniji u Predsedništvu Kosova Osmani je rekla da iza sebe ostavlja "izvanredno delo" i da je srećna što će žena preuzeti tu funkciju do… »
Osmani predala dužnost predsednici kosovskog parlamenta
NIN 04.04.2026
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 4 minutajoš 19 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 9 minutajoš 9 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 44 minutajoš 9 povezanih
Ruski udar na Zaporožje, ima mrtvih; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTS pre 9 minutajoš 1 povezana