Повезане вести
"Продао сам здравље за паре": Бранко Бабић после удеса са копчама на глави у Раткову, са супругом и близанцима
Мондо пре 1 дан
Бизнисмен Бранко Бабић се у родном Раткову опаравља након саобраћајне незгоде коју је недавно имао. На глави су му копче и посекотине, али га то није спречило да исприча колико му се живот променио од доласка близанаца Срне и… »
"Продао сам здравље за новац!" Бранко Бабић о животу на имању и саобраћајној незгоди: "Нисам био свестан..."
Телеграф пре 1 дан
Бизнисмен Бранко Бабић живи у родном Раткову, а сада је проговорио о приватном животу, породици, али и како се осећа након саобраћајне незгоде коју је недавно имао. Бранко је испричао колико му се живот променио од доласка… »
(Видео) "Продао сам здравље за паре" Посетили смо Бранка Бабића у Раткову после удеса, копче на глави и болови, ту су супруга…
Блиц пре 1 дан
Бабић признаје да је својевремено продао здравље због посла и материјалног успеха, али налази срећу у породичном миру и простом животу на селу. Жели још веће потомство, има три сина и ћерку, и истиче да му је циљ да живи… »
Вести дана »
Нови Трампов рок за отварање Ормуског мореуза, убијен још један високи ирански официр
Јужне вести пре 33 минутајош 28 повезаних
Шок прогноза РХМЗ, стиже драстична промена: Са 25 степени идемо право у ледени талас: Мраз ће оковати Србију, а овде ће падати снег на Ускрс!
Блиц пре 43 минутајош 27 повезаних
УЖИВО Иран спремио одговор САД за план о прекиду ватре; Убијен шеф обавештајне службе Иранске гарде
Спутник пре 8 минутајош 32 повезане
Данас се навршава 85 година од немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних
Нервоза и трема пред велики повратак! Стеф Кари заиграо после 27 утакмица
Курир пре 58 минутајош 24 повезане