Povezane vesti

Veljko se uključio iz Rusije putem video poziva Mali Željko na bini oduševljeno gleda u oca: Emotivna scena na Cecinom…

Veljko se uključio iz Rusije putem video poziva Mali Željko na bini oduševljeno gleda u oca: Emotivna scena na Cecinom…

Blic pre 1 dan
Njen unuk Željko je izveo pesmu 'Beograd' zajedno sa Cecom na bini. Ceca je pesmu 'Dragane moj' posvetila pokojnom Draganu Markoviću Palmi, istakavši njihovo prijateljstvo. Čuvena pevačica Ceca Ražnatović večeras je nastupila pred hiljadama ljudi u… »
Mali Željko istrčao na binu i prekinuo Cecin koncert! Ovo je razlog, a ona poručila: "Moj unuk se buni..."

Mali Željko istrčao na binu i prekinuo Cecin koncert! Ovo je razlog, a ona poručila: "Moj unuk se buni..."

Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Ceca Ražnatović održava večeras, 4. aprila, spektakularan koncert u Jagodini, a hiljade ljudi ispunilo je halu do poslednjeg mesta. Atmosfera je bila na vrhuncu kada je nastup dobio neočekivan i duhovit obrt - mali Željko, unuk muzičke… »
Ceca u Jagodinu stigla sa unukom, pa zaustavila koncert: Obratila se Palminoj porodici pred krcatom halom

Ceca u Jagodinu stigla sa unukom, pa zaustavila koncert: Obratila se Palminoj porodici pred krcatom halom

Mondo pre 1 dan
Ceca Ražnatović večeras, 4. aprila održava koncert u sportskoj dvorani u Jagodini, na kojem prisustvuje i porodica pokojnog Dragana Markovića Palme. Ceca je u jednom momentu prekinula na kratko koncert, pa pred svima pozdravila Palminu porodicu i svojim… »
Njemu u veliku čast: Ceca na koncertu u Jagodini otpevala pesmu "Dragane moj" za Dragana Markovića Palmu i pozdravila njegovu…

Njemu u veliku čast: Ceca na koncertu u Jagodini otpevala pesmu "Dragane moj" za Dragana Markovića Palmu i pozdravila njegovu…

Večernje novosti pre 1 dan
FOLK diva Svetlana Ceca Ražnatović održala je večeras veliki koncert u Jagodini. Foto: Novosti U toku noći nizala je svoje najveće hitove koje je publika uglas pevala da Svetlanom. Poseban i emotivan trenutak večeri bio kada se Ceca obratila i pozdravila… »
Kakav snimak! Veljko iz Rusije pozvao na video, mali Željko se javio pa Ceci na binu odneo telefon

Kakav snimak! Veljko iz Rusije pozvao na video, mali Željko se javio pa Ceci na binu odneo telefon

Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Ceca Ražnatović večeras, 4. aprila, nastupila je pred hiljadama ljudi u Jagodini, a atmosferu je dodatno začinio njen unuk Željko. Poseban trenutak dogodio se kada je Veljko, koji trenutno zbog boksa živi u Rusiji, pozvao na video sina… »
Ceca se u Jagodini obratila Palminoj porodici pred krcatom halom: Ovo im poručila, pa rasplakala mnoge

Ceca se u Jagodini obratila Palminoj porodici pred krcatom halom: Ovo im poručila, pa rasplakala mnoge

Telegraf pre 1 dan
Muzička diva Ceca Ražnatović večeras, 4. aprila održava koncert u sportskoj dvorani u Jagodini, na kojem prisustvuje i porodica pokojnog Dragana Markovića Palme. Ceca je u jednom momentu prekinula na kratko koncert, pa pred svima pozdravila Palminu… »
Haos u Jagodini! Zakrčene ulice zbog Cecinog koncerta - pojavila se u džinsu, s njom stigao i unuk Željko

Haos u Jagodini! Zakrčene ulice zbog Cecinog koncerta - pojavila se u džinsu, s njom stigao i unuk Željko

Telegraf pre 1 dan
Muzička zvezda Ceca Ražnatović večeras, 4. aprila, održava veliki koncert u Jagodini, a hiljade ljudi je čekalo da uđe ispred hale. Ljudi iz Jagodine i drugih gradova, koji su došli samo zbog balkanske zvezde večeras, uspeli su da zakrče nekoliko ulica… »

Vesti dana »