Povezane vesti

Ceca peva s unukom Željkom na koncertu u Jagodini Mališan ne skida osmeh sa lica: "Znam za jedan grad...", publika oduševljena…

Ceca peva s unukom Željkom na koncertu u Jagodini Mališan ne skida osmeh sa lica: "Znam za jedan grad...", publika oduševljena…

Blic pre 15 sati
Ceca je bila veoma ponosna i nije krila oduševljenje tokom nastupa naslednika. Pevačica je istakla važnost iskrenosti u odnosima i navela da su je samo retki prijatelji izdali. Folk diva Ceca Ražnatović iznenadila je publiku na koncertu u Jagodini, te je… »
Ceca se na koncertu u Jagodini obratila porodici pokojnog Palme. Ovu pesmu mu je posvetila, a evo zašto je unuk Željko sve…

Ceca se na koncertu u Jagodini obratila porodici pokojnog Palme. Ovu pesmu mu je posvetila, a evo zašto je unuk Željko sve…

Blic pre 14 sati
Unuk je često ukazivao Ceci na poklone, što je oduševilo sve prisutne. Ceca je pesmu 'Dragane moj' posvetila pokojnom Draganu Markoviću Palmi, nekadašnjem gradonačelniku Jagodine. Muzička zvezda Ceca Ražnatović održava večeras veliki koncert u Jagodini… »
(Video) Ceca došla s unukom Željkom na koncert Lom u Jagodini: Fanovi zakrčili ulice, pa usledio spektakl! Folk diva u džinsu…

(Video) Ceca došla s unukom Željkom na koncert Lom u Jagodini: Fanovi zakrčili ulice, pa usledio spektakl! Folk diva u džinsu…

Blic pre 16 sati
Publika je pevala Cecine pesme i uzvikivala njeno ime, stvarajući posebnu energiju na događaju. Sa unukom Željkom stigla je u grad i atmosfera među fanovima je bila uzavrela još pre početka nastupa. Folk diva Ceca Ražnatović večeras održava veliki… »
Ceca ostala u šoku kad je videla ovo na sceni sinoć u Jagodini: Evo šta su joj poslali fanovi

Ceca ostala u šoku kad je videla ovo na sceni sinoć u Jagodini: Evo šta su joj poslali fanovi

Telegraf pre 23 sata
Muzička diva Ceca Ražnatović održala je sinoć, 4. aprila, spektakularni koncert u Jagodini, a zbog onoga što je na kraju dočekalo na bini, ona je ostala u šoku. Naime, posle lude žurke koja je trajala više od dva sata, na binu su se popeli ljudi sa… »
Cecin unuk u režiji: Neodoljiva scena sa koncerta folk dive u Jagodini: Mališan nosio velike slušalice, pa pokazivao mišiće…

Cecin unuk u režiji: Neodoljiva scena sa koncerta folk dive u Jagodini: Mališan nosio velike slušalice, pa pokazivao mišiće…

Blic pre 1 dan
Posebno je bio simpatičan trenutak kada je pokazivao mišiće pred kamerama i pomagao Ceci oko poklona. Ceca je pesmu 'Dragane moj' posvetila svom preminulom prijatelju Draganu Markoviću Palmi, bivšem gradonačelniku Jagodine. Folk diva Ceca Ražnatović… »

Vesti dana »