Povezane vesti

Emotivni slom u svlačionici: Stojaković otkrio kako je izgledalo nakon bolnog poraza

Emotivni slom u svlačionici: Stojaković otkrio kako je izgledalo nakon bolnog poraza

Nova pre 21 sat
Bolna eliminacija košarkaša Ilinoisa u polufinalu „Martovskog ludila“ od Konektikata (71:62) najteže je pala onima koji su na parketu ostavili srce. Među njima je bio i Andrej Stojaković, koji je uprkos porazu pružio svestranu partiju sa devet poena i… »
Crnogorski dijamant: Koledž najbolja opcija, Balkanci nisu svesni

Crnogorski dijamant: Koledž najbolja opcija, Balkanci nisu svesni

Sport klub pre 21 sat
David Mirković prokomentarisao je svoje iskustvo u NCAA košarci posle poraza njegovog Ilinoisa na Fajnal-for turniru "Martovskog ludila". Talentovani Nikšićanin prošle sezone igrao je za SC Derbi, a zatim odlučio da se zaputi u Sjedinjene Američke Države… »
Da li je Srbija naredna stanica? Andrej Stojaković otvorio dušu na kraju sezone

Da li je Srbija naredna stanica? Andrej Stojaković otvorio dušu na kraju sezone

Mondo pre 24 sata
Andrej Stojaković, sin legendarnog Peđe, bio je jako emotivan nakon što je njegov tim eliminisan u polufinalu završnog turnira NCAA od Jukona 71:62. Potencijalni reprezentativac Srbije je srećan zbog sjajne sezone, ali ostaje žal za većim uspehom… »
Stojaković otvorio dušu nakon "Martovskog ludila": Išao sam do granica do kojih nisam znao da mogu

Stojaković otvorio dušu nakon "Martovskog ludila": Išao sam do granica do kojih nisam znao da mogu

Večernje novosti pre 24 sata
Naučio sam toliko toga o sebi, fizički, mentalno, išao sam do nekih granica do kojih nisam znao da mogu, rekao je košarkaš Ilinoisa Andrej Stojaković nakon što je njegova ekipa izgubila od Jukona u polufinalu NCAA lige. Foto: Profimedia Košarkaši… »
Stojaković: "Momci su mi doneli sve daleko od kuće - nisam znao koje su mi granice"

Stojaković: "Momci su mi doneli sve daleko od kuće - nisam znao koje su mi granice"

B92 pre 1 dan
Košarkaši Ilinoisa nisu uspeli da se plasiraju u finale Martovskog ludila, pošto su zaustavljeni od Konektikata. Andrej Stojaković je ubacio devet poena, a imao je i osam skokova. Posle meča je pred novinarima sumirao utiske. "Potencijal koji ovaj… »
Ništa od martovskog ludila na balkanski način: Ilinois poražen u polufinalu!

Ništa od martovskog ludila na balkanski način: Ilinois poražen u polufinalu!

Hot sport pre 1 dan
Malo je falilo, ali svakako jedna lepa košarkaška priča! Ilinois je završio sjajan pohod u NCAA turniru, pošto je u Fajnal foru poražen od Jukona rezultatom 71:62, pa će se ekipa iz Konektikata boriti za novu nacionalnu titulu. Jukon je meč otvorio… »
Nisu mogli do finala: Andrej Stojaković i Ilinois zaustavljeni u polufinalnom meču NCAA šampionata - pogledajte fotografije sa…

Nisu mogli do finala: Andrej Stojaković i Ilinois zaustavljeni u polufinalnom meču NCAA šampionata - pogledajte fotografije sa…

Kurir pre 1 dan
Balkanski Ilinois nije uspeo da stigne do finala NCAA šampionata pošto je u polufinalnom meču poražen od Jukona rezultatom 71:62. Bio je ovo kraj snova za Andreja Stojakovića, ali i Mirkovića, Petrovića i braću Ivišić koji su ostali bez goriva na korak… »
Novi šou Bobana Marjanovića! Pojavio se na polufinalu NCAA šampionata i napravio spektakl! Publika pala u trans zbog Srbina…

Novi šou Bobana Marjanovića! Pojavio se na polufinalu NCAA šampionata i napravio spektakl! Publika pala u trans zbog Srbina…

Kurir pre 1 dan
Balkanski Ilinois nije uspeo da se plasira u finale NCAA šampionata, te su Andrej Stojaković i ekipa stali na korak od borbe za trofej pošto su u polufinalnom meču poraženi od Jukona rezultatom 71:62. Borili su se koliko su mogli igrači Ilinoisa, a sve… »
Zaustavljena „balkanska banda“ u Americi

Zaustavljena „balkanska banda“ u Americi

Sputnik pre 1 dan
U polufinalu NCAA Fajnal-fora, Ilinois je poražen od Jukona rezultatom 71:62, čime je snovima o tituli došao kraj. Balkanska banda iz Ilinoisa, koju uz Andreja Stojakovića čine i Mihailo Petrović, braća Ivišić i Crnogorac David Mirković, nije uspela… »
Balkanski Ilinois stao u polufinalu - Andrej Stojaković i družina ostali bez finala NCAA

Balkanski Ilinois stao u polufinalu - Andrej Stojaković i družina ostali bez finala NCAA

B92 pre 1 dan
Košarkaši Ilinoisa nisu uspeli da se plasiraju u finala NCAA, pošto su u polufinalu izgubili od Konektikata 71:62. Balkanska četa, koju predvodi Andrej Stojaković, trećeplasirani Ilinois završio je ovogodišnje učešće u NCAA turniru porazom od drugog… »
Andrej Stojaković sabrao emocije posle Martovskog ludila: "Momci i porodica su mi doneli sve daleko od kuće"

Andrej Stojaković sabrao emocije posle Martovskog ludila: "Momci i porodica su mi doneli sve daleko od kuće"

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Ilinoisa završili su svoje učešće na turniru Martovskog ludila u polufinalu (71:62), pošto su noćas poraženi od ekipe UConn-a pred više od 70.000 ljudi na stadionu "Lucas Oil" na Indijanapolisu. U svlačionici Ilinoisa očekivano je bilo… »
David Mirković za Telegraf otvorio dušu posle Martovskog ludila: O Stojakoviću, povratku Balkanaca i istoriji

David Mirković za Telegraf otvorio dušu posle Martovskog ludila: O Stojakoviću, povratku Balkanaca i istoriji

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Ilinoisa nisu uspeli da se plasiraju u finale NCAA Martovskog ludila, pošto su u utakmici polufinala Fajnal fora na stadionu "Lucas Oil" u Indijanapolisu poraženi od ekipe UConn-a (71:62), tako da će se Haskiji boriti sa Mičigenom za titulu… »
Miško Ražnatović kaže da mu se ovo nikada do sada nije desilo: "Prvi put u životu sam..."

Miško Ražnatović kaže da mu se ovo nikada do sada nije desilo: "Prvi put u životu sam..."

Telegraf pre 1 dan
Poznati srpski agent, Miško Ražnatović već neko vreme nalazi se u Americi, gde prati susrete Fajnal fora NCAA Martovskog ludila, sa posebnim fokusom na tim Ilinoisa za koji nastupaju mnogobrojni igrači sa područja Balkana. Ilinois nije uspeo da se… »
Bolan kraj za Andreja Stojakovića: Pred 72.000 navijača stao na korak od istorije

Bolan kraj za Andreja Stojakovića: Pred 72.000 navijača stao na korak od istorije

Mondo pre 1 dan
Talentovani košarkaš Andrej Stojaković neće se boriti za titulu u koledž košarci. Njegova ekipa Ilinoisa poražena je u polufinalu NCAA turnira protiv Jukona (Univerzitet Konektikat) 71:62, tako da će treći put u poslednje četiri godine "haskiji" pokušati… »
Gotov je san o tituli: Stojaković i ekipa neće igrati utakmicu zbog koje staje Amerika

Gotov je san o tituli: Stojaković i ekipa neće igrati utakmicu zbog koje staje Amerika

Nova pre 1 dan
Snovi o tituli i istorijskom uspehu Ilinoisa raspršeni su u polufinalu "Martovskog ludila" u Indijanapolisu. Ekipa Konektikata (Jukon) pokazala je zašto je najbolji koledž u ovoj deceniji, savladavši ekipu Breda Andervuda rezultatom 71:62. Iako je… »
Peđinom sinu srušeni snovi - kraj za Balkanski Ilinois! Andrej Stojaković i ekipa doživeli bolan poraz!

Peđinom sinu srušeni snovi - kraj za Balkanski Ilinois! Andrej Stojaković i ekipa doživeli bolan poraz!

Kurir pre 1 dan
Balkanski Ilinois nije uspeo da stigne do finala NCAA šampionata pošto je u polufinalnom meču poražen od Jukona rezultatom 71:62. Bio je ovo kraj snova za Andreja Stojakovića, ali i Mirkovića, Petrovića i braću Ivišić koji su ostali bez goriva na korak… »
Goreo indijanapolis: Jukon srušio „balkanski“ Ilinoj, ništa od finala za Stojakovića i drugove!

Goreo indijanapolis: Jukon srušio „balkanski“ Ilinoj, ništa od finala za Stojakovića i drugove!

Večernje novosti pre 1 dan
KOŠARKAŠI Konektikata plasirali su se u finale "Martovskog ludila". Oni su u polufinalu savladali "balkanski" Ilinoj rezultatom 71:62. FOTO: Profimedia U ekipi Ilinoja prednjačio je bek Kiton Vegler, ali to nije bilo dovoljno za konkurentno izdanje… »
Bobi Marjanović "batalio" ABA ligu i otišao na Martovsko ludilo: Niko nije mogao da shvati za koga navija

Bobi Marjanović "batalio" ABA ligu i otišao na Martovsko ludilo: Niko nije mogao da shvati za koga navija

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši UConn-a i Mičigena boriće se za prestižni trofej u finalu turnira NCAA Martovskog ludila u noći između ponedeljka i utorka na stadionu "Lucas Oil" u Indijanapolisu, pošto su tokom prethodne noći uspeli da izađu na kraj sa ekipama Ilinoisa… »
Andrej Stojaković i "Ilinoići" nisu uspeli, Srbija će ipak imati jednog košarkaša u finalu Martovskog ludila

Andrej Stojaković i "Ilinoići" nisu uspeli, Srbija će ipak imati jednog košarkaša u finalu Martovskog ludila

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši UConn-a i Mičigena boriće se u noći između nedelje i ponedeljak za titulu koledž šampiona u košarci na čuvenom turniru NCAA Martovskog ludila! U utakmici koja je za sve u Srbiji bila daleko interesantnija zbog mnogobrojnih predstavnika sa… »
Kraj za „balkanski“ Ilinoj, Konektikat je u finalu NCAA

Kraj za „balkanski“ Ilinoj, Konektikat je u finalu NCAA

Sport klub pre 1 dan
Košarkaši Univetziteta Konektikat plasirali su se u finale "Martovskog ludila", plej-ofa koledž košarke, pošto su u polufinalu savladali Ilinoj rezultatom 71:62. Kontektikat je ključnu prednost stekao krajem drugog poluvremena i potom je održao do samog… »

Vesti dana »