Povezane vesti

Studenti branili kolege, rektora i Univerzitet: Zbog čega je Matija bio u pritvoru

Studenti branili kolege, rektora i Univerzitet: Zbog čega je Matija bio u pritvoru

N1 Info pre 33 minuta
Student Arhitektonskog fakulteta Matija Milićević, uhapšen posle incidenata ispred Rektorata u utorak, pušten je pošto je sasušan u tužilaštvu. Na teret mu se stavlja ometanje službenog lica, odnosno policajaca. Da Matija nije sam pokazali su njegovi… »
Student pušten iz pritvora posle saslušanja, poručio policajcima koji su ga tukli: „Batina pravde kuca na svačija vrata“…

Student pušten iz pritvora posle saslušanja, poručio policajcima koji su ga tukli: „Batina pravde kuca na svačija vrata“…

Danas pre 5 sati
Student Arhitektonskog fakulteta Matija pušten je danas iz pritvora posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Matiju su ispred zgrade Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu sačekale okupljene kolege studenti… »
Student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu pušten iz pritvora nakon saslušanja

Student Arhitektonskog fakulteta u Beogradu pušten iz pritvora nakon saslušanja

NIN pre 7 sati
Student Arhitektonskog fakulteta Matija pušten je danas iz pritvora posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. On je uhapšen posle protesta kod Rektorata Univerziteta u Beogradu 31. marta, a na teret mu se stavlja krivično delo napad… »
"Onima koji su me tukli u stanici mogu da poručim da batine pravde kuca na sva vrata": Student Matija pušten posle saslušanja…

"Onima koji su me tukli u stanici mogu da poručim da batine pravde kuca na sva vrata": Student Matija pušten posle saslušanja…

Nova pre 7 sati
Student Arhitektonskog fakulteta Matija pušten je danas iz pritvora posle saslušanja u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Matiju su ispred zgrade Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu sačekale okupljene kolege studenti… »
"Braćo moja mila, slomiće se dušmaninu krila": Student Matija pušten posle saslušanja

"Braćo moja mila, slomiće se dušmaninu krila": Student Matija pušten posle saslušanja

N1 Info pre 8 sati
Student Arhitektonskog doveden na saslušanje u Tužilaštvo: Građani se okupili da ga podrže

Student Arhitektonskog doveden na saslušanje u Tužilaštvo: Građani se okupili da ga podrže

Nova pre 11 sati
Studenti i građani okupili su se ispred Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu, gde bi danas trebalo da bude saslušan student Arhitektonskog fakulteta koji je priveden i određeno mi je zadržavanje do 48 sati. Na okupljanje su… »
Studenti i građani se okupili ispred tužilaštva u Katanićevoj, čekaju saslušanje uhapšenog studenta

Studenti i građani se okupili ispred tužilaštva u Katanićevoj, čekaju saslušanje uhapšenog studenta

N1 Info pre 12 sati
Studenti i građani okupili su se ispred Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu, gde bi danas trebalo da bude saslušan student Arhitektonskog fakulteta koji je priveden i određeno mi je zadržavanje do 48 sati. Na okupljanje su… »
Danas saslušanje studenta Arhitektonskog fakulteta: Najavljen skup podrške

Danas saslušanje studenta Arhitektonskog fakulteta: Najavljen skup podrške

Radio 021 pre 14 sati
Studenti u blokadi beogradskog Arhitektonskog fakulteta pozvali su na skup podrške kolegi Matiji, čije je saslušanje zakazano za nedelju, 5. aprila u sudu u Katanićevoj 15. Saslušanje je zakazano za 9 časova. "Da niko ne bude sam, vidimo se", objavili su… »
Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova

Sutra saslušanje studenta Arhitektonskog, njegove kolege pozvale na skup podrške u 8.30 časova

Danas pre 23 sata
Studenti beogradskog Arhitektonskog fakulteta u blokadi pozvali su sugrađane i kolege na sutrašnji skup podrške kolegi Matiji, čije je saslušanje zakazano u devet časova u sudu u Katanićevoj 15. Kako je objavljeno na Instagramu, skup će početi u 8:30… »

Vesti dana »