Povezane vesti
"Izgubio sam pet stanova i dobio šećer": Naš pevač podigao kredit i uništio sebi život
Nova pre 2 dana
Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro, devedesetih je bio muzička zvezda sa "Prslook bendom", a 2009. godine mu se život promenio iz korena kada je podigao kredit kako bi kupio stan. Sandro je uzeo kredit u švajcarskim francima koji nije imao fiksnu… »
"Izgubio sam pet stanova i dobio šećer" Ispovest zvezde devedesetih: Pevač nakon mnogo godina otkrio kroz kakav je period…
Kurir pre 2 dana
Da, javne ličnosti muče iste muke kao i običan narod, dokaz je baš ova priča! Aleksandar Marković poznatiji kao Sandro devedesetih godina bio je veoma popularan. Sa svojim bendom "Prslook bendom" žario je i palio gde god se pojavi, ali mu je 2009. godina… »
“Izubio sam sve, da bih spasio taj jedan” Pevač dobio bolest zbog kredita, izgubio 5 stanova
Telegraf pre 2 dana
Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro, devedesetih je bio muzička zvezda sa "Prslook bendom", a 2009. godine mu se život promenio iz korena kada je podigao kredit kako bi kupio stan. Sandro je uzeo kredit u švajcarskim francima koji nije imao fiksnu… »
"Izgubio sam pet stanova i dobio šećer" Pevač podigao kredit i uništio sebi život: Rata je počela da skače, a nije imao da…
Blic pre 2 dana
Težak period i stres od gubitka imovine doveo je i do zdravstvenih problema - dijabetesa. Sandro je u više navrata imao turbulentnu vezu sa bivšom suprugom, sa kojom ima dvoje dece koji žive u Novom Sadu Aleksandar Marković, poznatiji kao Sandro… »
Vesti dana »
Iranski ministar: U ratu poginulo 310 učenika i nastavnika, oštećeno 750 škola
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih
Iran nudi primirje u 10 tačaka: Evo šta traže da bi otvorili Ormuski moreuz
Pravda pre 10 minutajoš 23 povezane
Jokić izgubio živce i urlao na saigrače! Nikola žestoko digao glas na tajm-autu: Košarkaši Nagetsa nisu znali šta ih je snašlo, bez reči su slušali Srbina!
Kurir pre 45 minutajoš 57 povezanih
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama: Prvi sastanak sa funkcionerima SPS-a
NIN pre 31 minutajoš 18 povezanih
Stiže hladan talas sa Jadrana, vikend donosi sneg: Meteorolozi upozoravaju - čekaju nas oluje, pljuskovi, mraz...
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane