Povezane vesti
Najstariji pevač (88) zaveo 41 godinu mlađu pevačicu malu Canu: "Mojoj deci nije bili prijatno zato što..."
Pravda 05.04.2026
Andrija Bajić (88), najstariji pevač na srpskoj estradnoj sceni i nekadašnji član čuvenog dueta "Braća Bajić", iznenadio je javnost priznanjem da uživa u ljubavi sa 41 godinom mlađom koleginicom, poznatom kao Mala Cana. Iako Andrija Bajić ističe da mu je… »
Srpski pevač (88) blista u ljubavi sa 41 godinu mlađom koleginicom: "Mojoj deci u početku nije bilo prijatno"
Mondo 05.04.2026
Za Andriju Bajića važi da je najstariji pevač na srpskoj estradnoj sceni. Iako ima 88 godina on i dalje peva i nastupa svuda gde ga narod pozove. Sa bratom Tomom, koji je preminuo 2018. godine, činio je duo Braća Bajić, koji je stekao slavu širom bivše… »
(Foto) Legendarni srpski pevač (88) u vezi sa 41 godinom mlađom koleginicom! Priznao sve pred kamerama Kurir televizije: Pao i…
Kurir 05.04.2026
Za Andriju Bajića važi da je najstariji pevač na srpskoj estradnoj sceni. Iako ima 88 godina on i dalje peva i nastupa svuda gde ga narod pozove. Sa bratom Tomom, koji je preminuo 2018. godine, činio je duo Braća Bajić, koji je stekao slavu širom bivše… »
Najstariji pevač (88) zaveo 41 godinu mlađu pevačicu malu Canu: "Mojoj deci nije bili prijatno zato što..."
Telegraf 05.04.2026
Andrija Bajić (88), najstariji pevač na srpskoj estradnoj sceni i nekadašnji član čuvenog dueta "Braća Bajić", iznenadio je javnost priznanjem da uživa u ljubavi sa 41 godinom mlađom koleginicom, poznatom kao Mala Cana. Iako Andrija Bajić ističe da mu je… »
Najstariji srpski pevač (88) u vezi sa 41 godinu mlađom: "Mojoj deci nije bilo prijatno, neko je došao na mesto njihove majke"…
Blic 05.04.2026
Danas Andrija i Cana funkcionišu odlično, kako u ljubavi, tako i na poslovnom planu, često nastupajući zajedno. Na početku njihove veze Bajićeva deca su imala problema zbog razlike u godinama i promene u porodici. Andrija Bajić (88), najstariji pevač na… »
Vesti dana »
Prve reči oca ubijene devojčice iz Ribnikara nakon presude! Atmosfera u sudnici nikad teža, spuštali glave i brisali suze, dok im je jedna stvar najteže pala
Kurir pre 34 minutajoš 106 povezanih
Ministarstvo informisanja zabrinuto zbog napada na Matića, traži da nadležni preduzmu sve mere
Danas pre 49 minutajoš 52 povezane
U Novom Sadu zaplenjeno više od 100 kilograma narkotika, uhapšena dvojica osumnjičenih
RINA pre 1 satjoš 33 povezane
Dečak povređen u Mladenovcu stabilno, u toku detaljna dijagnostika
Politika pre 14 satijoš 3 povezane
Poslanici u Skupštini o pravosudnim zakonima, slučaju Senjak, sednici o poverenju Vladi
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih