Povezane vesti
"Volim je kao Boga i ona mene": Kristijan Golubović progovorio o pomirenju sa Kristinom Spalević nakon skandala"
Mondo pre 1 dan
Drama između Kristijana Golubovića i Kristine Spalević ne prestaje da intrigira javnost. Nakon burnog raskida koji je kulminirao prijavom policiji, Golubović je odlučio da iznese svoju verziju događaja i otkrije šta se zapravo dešava iza zatvorenih… »
Kristijan pomenuo pomirenje sa Kristinom nakon što je ona zvala policiju: "Nisam je terao da me prijavljuje"
Telegraf pre 1 dan
Kristijan Golubović i njegova bivša partnerka Kristina Spalević prolaze kroz ozbiljnu dramu nakon što je njihov odnos doživeo krah koji se završio prijavom policiji. Ipak, bivši rijaliti učesnik ne krije da i dalje gaji snažne emocije prema Kristini, te… »
Kristijan Golubović o pomirenju sa Kristinom: "Ja nju volim kao Boga, i ona mene, ali ovo je problem"
Blic pre 1 dan
Naglašava da mu je fokus na deci i da im pruža sve što im je potrebno, ali je razočaran što ga bivša partnerka prikazuje kao nasilnika. Kao glavni izvor problema navodi Kristininu porodicu i teško odrastanje, iznoseći ozbiljne tvrdnje o opasnostima… »
Kristijan Golubović želi da se pomiri sa Kristinom! Evo šta kaže o njenoj prijavi policiji
Kurir pre 1 dan
Kristijan Golubović i dalje vodi žestoku borbu sa bivšom partenrkom Kristinom Spalević. Nakon što je njihov odnos doživeo krah i završio se prijavom policiji, bivši rijaliti učesnik je odlučio da iznese svoju stranu priče, tvrdeći da, uprkos svemu, i… »
Vesti dana »
UŽIVO Iranu i SAD ponuđen plan za prekid vatre; Ubijen šef obaveštajne službe Iranske garde
Sputnik pre 27 minutajoš 27 povezanih
Najmanje 25 osoba poginulo u udarima na iranske gradove, Iran nastavlja napade na Izrael i region
Pravo u centar pre 26 minutajoš 21 povezana
Danas pretežno sunčano i toplo, temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 21 povezana
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 52 minutajoš 17 povezanih
Miltonu najveći indeks, Buteju pobeda i zvanje MVP-a kola AdmiralBet ABA lige
Sportske.net pre 11 minutajoš 18 povezanih