Povezane vesti
"Kristijanu ću ostaviti stan, biće moj staratelj" Golubović ostao bez Steline kuće, ali će od njenog dečka dobiti nekretninu…
Kurir pre 12 sati
Nakon niza potresnih događaja koji su uznemirili javnost nakon što je prijateljica Kristijana Golubovića Stela Savić pronađena mrtva u ventilacionom otvoru pažnja se usmerila na njenog dečka Mišu Paskulova koji je sa pokojnom delio poslednje godine… »
"Sebe krivim za njenu smrt, ostaviću Kristijanu stan": Dečko Savićeve izneo nove detalje, ovako će mu Golubović pomoći
Mondo pre 19 sati
Nakon niza potresnih događaja koji su uznemirili javnost nakon što je prijateljica Kristijana Golubovića Stela Savić pronađena mrtva u ventilacionom otvoru pažnja se usmerila na njenog dečka Mišu Paskulova koji je sa pokojnom delio poslednje godine… »
"Biće moj staratelj" Kristijan Golubović dobija nekretinu na poklon, Stelin dečko doneo odluku
Telegraf pre 18 sati
Nakon niza potresnih događaja i stravičnog otkrića kada je Stela Savić, drugarica Kristijana Golubovića, makar tako tvrdi on, pronađena mrtva u ventilacionom otvoru, javnost ne prestaje da bruji o ovom slučaju. Sada se u centru pažnje našao njen dečko… »
"Ostavljam Kristijanu Goluboviću stan, biće moj staratelj" Dečko Stele Savić doneo odluku nakon tragedije: "Jedino mi je on…
Blic pre 19 sati
Prema dogovoru, Kristijan će postati Mišin staratelj i pomagaće mu finansijski, a zauzvrat bi trebalo da dobije stan. Dogovor će uskoro biti potvrđen i pravno, kroz zvanični ugovor između dvojice muškaraca. Nakon niza potresnih događaja i stravičnog… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Beta pre 3 satajoš 2 povezane
Tramp odložio ultimatum Iranu „za utorak u 20 časova po vašingtonskom“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Evropske demokrate: Incident sa eksplozivom u pogodnom trenutku za Orbanovu Mađarsku
Nova pre 5 satijoš 2 povezane