Povezane vesti
"Nije loša ideja" Vučić o tvrdnjama da će Vladan Petrov biti predsednički kandidat SNS: "Pet puta je obrazovaniji od Đokića"…
Blic pre 20 dana
Vučić je ocenio da je Vladan Petrov pet puta obrazovaniji od Vladana Đokića Dodao je da sumnja da bi Petrov prihvatio predsedničku kandidaturu jer obavlja neku drugu funkciju Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da "nije loša ideja" da Vladan Petrov… »
SRCE: Sramota za SNS je što nema drugog kandidata za premijera osim Vučića
Vranje news pre 21 dana
Vranje - Sramota je za Srpsku naprednu stranku, koja ima nekoliko stotina hiljada članova i još toliko simpatizera, da nemaju „drugo rešenje“ za predsednika Vlade Srbije izuzev Aleksandra Vučića, izjavio je Dragan Delić, član Predsedništva Srbija centra… »
Aleksandar Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata, nek Đokić pobedi na parlamentarnim izborima
Glas Šumadije pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, „nije loša ideja, možda o tome razgovaramo“… »
Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata, nek političar Đokić pobedi na parlamentarnim izborima
Insajder pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, "nije loša ideja, možda o tome razgovaramo"… »
Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata
Beta pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, "nije loša ideja, možda o tome razgovaramo"… »
Vučić: Vladan Petrov nije loša ideja za predsedničkog kandidata
Danas pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, „nije loša ideja, možda o tome razgovaramo“… »
Serbian News Media pre 21 dana
Radio sto plus pre 21 dana
“Imamo u glavi nekoliko ljudi, pridodajem i Petrova, za koje verujemo da bi možda mogli da se dostojanstveno suprotstave političaru (Vladanu) Đokiću, a da li će to biti slučaj i da li će u tome uspeti videćemo”, rekao je Vučić prilikom obilaska… »
Pravo u centar pre 21 dana
Vesti dana »
IDF izdao upozorenje za evakuaciju u Libanu; Iran: Odgovor na novu agresiju prevazići će očekivanja neprijatelja
RTS pre 1 satjoš 98 povezanih
Godišnjica eksplozije u Černobilju: Koliko je žrtava nuklearne katastrofe
Serbian News Media pre 1 satjoš 38 povezanih
Tramp evakuisan tokom večere sa dopisnicima Bele kuće – čuli se pucnji, pogođen tajni agent
RTS pre 3 satajoš 87 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak, 27. april: Sutra ujutru hladno, tokom dana sunčano
Pravo u centar pre 3 satajoš 27 povezanih