Povezane vesti
"Nije loša ideja" Vučić o tvrdnjama da će Vladan Petrov biti predsednički kandidat SNS: "Pet puta je obrazovaniji od Đokića"…
Blic pre 9 sati
Vučić je ocenio da je Vladan Petrov pet puta obrazovaniji od Vladana Đokića Dodao je da sumnja da bi Petrov prihvatio predsedničku kandidaturu jer obavlja neku drugu funkciju Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da "nije loša ideja" da Vladan Petrov… »
SRCE: Sramota za SNS je što nema drugog kandidata za premijera osim Vučića
Vranje news pre 13 sati
Vranje - Sramota je za Srpsku naprednu stranku, koja ima nekoliko stotina hiljada članova i još toliko simpatizera, da nemaju „drugo rešenje“ za predsednika Vlade Srbije izuzev Aleksandra Vučića, izjavio je Dragan Delić, član Predsedništva Srbija centra… »
Aleksandar Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata, nek Đokić pobedi na parlamentarnim izborima
Glas Šumadije pre 14 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, „nije loša ideja, možda o tome razgovaramo“… »
Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata, nek političar Đokić pobedi na parlamentarnim izborima
Insajder pre 14 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, "nije loša ideja, možda o tome razgovaramo"… »
Vučić: Samo ja znam predsedničkog kandidata
Beta pre 14 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, "nije loša ideja, možda o tome razgovaramo"… »
Vučić: Vladan Petrov nije loša ideja za predsedničkog kandidata
Danas pre 14 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da niko na svetu ne zna ko mu je na pameti kao kandidat za predsednika Srbije, mada predsednik Ustavnog suda Vladan Petrov, koji je pominjan u javnosti, „nije loša ideja, možda o tome razgovaramo“… »
Vučić: Vladan Petrov nije loša ideja za predsedničkog kandidata
Glas Zaječara pre 14 sati
Serbian News Media pre 14 sati
Radio sto plus pre 14 sati
“Imamo u glavi nekoliko ljudi, pridodajem i Petrova, za koje verujemo da bi možda mogli da se dostojanstveno suprotstave političaru (Vladanu) Đokiću, a da li će to biti slučaj i da li će u tome uspeti videćemo”, rekao je Vučić prilikom obilaska… »
Pravo u centar pre 14 sati
Vesti dana »
Dok padaju američke letelice, Tramp proglašava pobedu: Kakva dominacija kad Iran ruši avione i helikoptere?
Mondo pre 2 satajoš 56 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Serbian News Media pre 1 danjoš 33 povezane
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Glas Zaječara pre 14 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: SNS osvojio 63,26 odsto glasova, u skupštinu ušle još dve liste
RTS pre 4 satijoš 12 povezanih