Povezane vesti
Maju Nikolić porađao kolega sa estrade: Ne krije koliko joj je bilo neprijatno, "doveo sam 15 studenata da gledaju"
Blic pre 1 dan
Poručio je da nije bilo ništa iscenirano i da je Maja bila slučajno njegov pacijent tog dana. Maja je ranije tvrdila da joj nije bilo prijatno što je tokom 13-satnog porođaja prisustvovalo toliko studenata. Pevačica Maja Nikolić ima dva sina, a prilikom… »
Maju Nikolić porađao kolega, otkrio šok detalje: "Doveo sam još i 15 studenata da gledaju"
Mondo pre 19 sati
Aleksandar Marković poznatiji kao Sandro, bio je jedan od najpopularnijih pevača devedestih godina, ali je radio i kao lekar. Baš u njegovoj smeni, davnih godina, Maja Nikolić je stigla u bolnicu u kojoj je radio kako bi se porodila. Tu situaciju Sandro… »
Maju Nikolić porađao kolega! On doveo 15 studenata: "Katastrofa je bilo, igrom slučaja sam se našao tu"
Telegraf pre 22 sata
Pevačica Maja Nikolić ima dva sina, a prilikom jednog od porođaja u Nišu u sali je bio i njen kolega Sandro Marković iz "Prsluk benda". On se sada prisetio tog trenutka u bolnici, pa otkrio nepoznate detalje. Aleksandar Sandro Marković govorio je o danu… »
"Uveo sam 15 studenata da je gledaju" Sandro iz Prsluk benda progovorio o porođaju Maje Nikolić: Katastrofa je žena bila...
Kurir pre 22 sata
Aleksandar Marković poznatiji kao Sandro, bio je jedan od najpopularnijih pevača devedestih godina, ali je radio i kao lekar. Baš u njegovoj smeni, davnih godina, Maja Nikolić je stigla u bolnicu u kojoj je radio kako bi se porodila. Tu situaciju Sandro… »
Vesti dana »
(Uživo) Donet predlog plana za kraj rata, pogođeni Teheran i Haifa: Dan 38. sukoba na Bliskom istoku
Mondo pre 27 minutajoš 27 povezanih
Najmanje 25 osoba poginulo u udarima na iranske gradove, Iran nastavlja napade na Izrael i region
Beta pre 27 minutajoš 21 povezana
Ponedeljak najtopliji u nedelji, od utorka pad temperature
Glas Zaječara pre 21 minutajoš 21 povezana
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Serbian News Media pre 52 minutajoš 17 povezanih