Povezane vesti

Nalazi se sa eksplicitnim snimku sa Mirjanom Pajković? Evo ko je odbegli kavčanin Nikola Drecun, optužen za dva ubistva na…

Nalazi se sa eksplicitnim snimku sa Mirjanom Pajković? Evo ko je odbegli kavčanin Nikola Drecun, optužen za dva ubistva na…

Blic pre 23 sata
Drecun je preživeo i pokušaj atentata raketnim bacačem On se i ranije žalio na policijsku torturu Nikola Drecun (33), pripadnik kavačkog klana, optužen je za ubistvo Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića na Cetinju 2024. godine. Od tada, on se nalazi u… »
Kavčanin u centru skandala zbog snimka sa Mirjanom Pajković, ali i zbog ubistava: Evo ko je Nikola Drecun kome se sudi u…

Kavčanin u centru skandala zbog snimka sa Mirjanom Pajković, ali i zbog ubistava: Evo ko je Nikola Drecun kome se sudi u…

Kurir pre 23 sata
Nikoli Drecunu (33), odbeglom pripadniku kavačkog klana, sudi se u podgoričkom Višem sudu zbog ubistva Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića, a poslednje ročište u tom postuku održano je u petak. Drecunu se sudi u odsustvu, budući da je u bekstvu i da… »
"Znao sam da se sprema moje ubistvo, plaćeno je 350.000 evra" Nastavljeno suđenje odbeglom Nikoli Drecunu: Sumnja se da je…

"Znao sam da se sprema moje ubistvo, plaćeno je 350.000 evra" Nastavljeno suđenje odbeglom Nikoli Drecunu: Sumnja se da je…

Blic pre 1 dan
Jovanović sumnja da je Nikola Drecun bio uključen u praćenje njegovog kretanja, iako direktno ne optužuje njega ili članove njegove ekipe za napad Tužilaštvo tereti Drecuna da je sa nepoznatim licima pripremio i aktivirao bombu kraj Sportskog centra, pri… »
"Ja sam im bio meta, za moju glavu je bilo spremno 350.000€" Šok svedočenje protiv "kavčanina" sa poternice!

"Ja sam im bio meta, za moju glavu je bilo spremno 350.000€" Šok svedočenje protiv "kavčanina" sa poternice!

Kurir pre 1 dan
Odbeglom Nikoli Drecunu, pripadniku kavačkog klana, optuženom za ubistvo Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića, nastavljeno je suđenje u podgoričkom Višem sudu. Drecun je optužen za organizovanje i izvršenje bombaškog napada 20. juna 2024. godine na… »

Vesti dana »