Povezane vesti
Nalazi se sa eksplicitnim snimku sa Mirjanom Pajković? Evo ko je odbegli kavčanin Nikola Drecun, optužen za dva ubistva na…
Blic pre 23 sata
Drecun je preživeo i pokušaj atentata raketnim bacačem On se i ranije žalio na policijsku torturu Nikola Drecun (33), pripadnik kavačkog klana, optužen je za ubistvo Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića na Cetinju 2024. godine. Od tada, on se nalazi u… »
Kavčanin u centru skandala zbog snimka sa Mirjanom Pajković, ali i zbog ubistava: Evo ko je Nikola Drecun kome se sudi u…
Kurir pre 23 sata
Nikoli Drecunu (33), odbeglom pripadniku kavačkog klana, sudi se u podgoričkom Višem sudu zbog ubistva Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića, a poslednje ročište u tom postuku održano je u petak. Drecunu se sudi u odsustvu, budući da je u bekstvu i da… »
"Znao sam da se sprema moje ubistvo, plaćeno je 350.000 evra" Nastavljeno suđenje odbeglom Nikoli Drecunu: Sumnja se da je…
Blic pre 1 dan
Jovanović sumnja da je Nikola Drecun bio uključen u praćenje njegovog kretanja, iako direktno ne optužuje njega ili članove njegove ekipe za napad Tužilaštvo tereti Drecuna da je sa nepoznatim licima pripremio i aktivirao bombu kraj Sportskog centra, pri… »
"Ja sam im bio meta, za moju glavu je bilo spremno 350.000€" Šok svedočenje protiv "kavčanina" sa poternice!
Kurir pre 1 dan
Odbeglom Nikoli Drecunu, pripadniku kavačkog klana, optuženom za ubistvo Dragana Roganovića i Petra Kaluđerovića, nastavljeno je suđenje u podgoričkom Višem sudu. Drecun je optužen za organizovanje i izvršenje bombaškog napada 20. juna 2024. godine na… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
BBC News pre 3 satajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih
Vučić nastavio konsultacije sa predstavnicima stranaka, završen sastanak sa rukovodstvom PUPS i Mi - glas iz naroda
Newsmax Balkans pre 11 minutajoš 20 povezanih
Trojica uhapšena u Sremskoj Mitrovici: U automobilu i kući pronađeno skoro osam kilograma droge
Ozon pre 1 satjoš 21 povezana