Povezane vesti
Skijaš poginuo u lavini na Pirinejima
Politika 05.04.2026
Lavina se dogodila u subotu u Ariježu, u opštini Val de Sos. PARIZ - U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
Euronews 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je "očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam", dogodila u subotu u… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
NIN 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Lavina se dogodila blizu granice sa Španijom, a telo skijaša pronašao je Visokoplaninski žandarmerijski vod.… »
Fatalna greška na snegu: Skijaš poginuo u lavini koju je sam pokrenuo
Dnevnik 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam, dogodila u subotu u Ariježu… »
Vesti dana »
„Nema pitanja, jeste došli da uživate?“ Obradović oštro odbrusio novinarima, pa napustio konferenciju!
Hot sport pre 51 minutajoš 91 povezana
Rute: Mnoge zemlje NATO-a ne izdvajaju dovoljno za Ukrajinu; Mađar: Kada se rat završi, EU će se vratiti ruskom gasu
RTS pre 2 satajoš 43 povezane
SRCE: Marta Kos bi morala da zna da novi zakoni nisu put ka slobodnim izborima
Beta pre 9 satijoš 30 povezanih
Pogledajte gde je napadač bacio pištolj posle ranjavanja vlasnika restorana na Novom Beogradu: Pokušao da pobegne, otarasio se i telefona, ali džaba! (foto)
Kurir pre 3 satajoš 64 povezane
Izgorela četiri splava kod Ade Ciganlije, vatrogasci uspeli da spasu dva
Insajder pre 6 satijoš 26 povezanih