Povezane vesti
Skijaš poginuo u lavini na Pirinejima
Politika 05.04.2026
Lavina se dogodila u subotu u Ariježu, u opštini Val de Sos. PARIZ - U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
Euronews 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je "očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam", dogodila u subotu u… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
NIN 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Lavina se dogodila blizu granice sa Španijom, a telo skijaša pronašao je Visokoplaninski žandarmerijski vod.… »
Fatalna greška na snegu: Skijaš poginuo u lavini koju je sam pokrenuo
Dnevnik 05.04.2026
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam, dogodila u subotu u Ariježu… »
Vesti dana »
Ministar Stanković: 99,2 odsto osmaka polagalo završni test iz srpskog, sve proteklo u redu
Beta pre 1 satjoš 73 povezane
MUP: Lokalizovan požar u Tržnom centru Enjub u Beogradu, lakše povređena tri vatrogasca
Beta pre 1 satjoš 77 povezanih
"Nek vlasti poštuju zakone ili nek kažu da decu treba da držimo u podrumu": Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja štrajkuju glađu
Nova pre 6 satijoš 8 povezanih
Jedanaest mrtvih u ruskom napadu, oštećena Kijevsko-pečerska lavra
BBC News pre 13 minutajoš 58 povezanih