Povezane vesti
Skijaš poginuo u lavini na Pirinejima
Politika pre 1 dan
Lavina se dogodila u subotu u Ariježu, u opštini Val de Sos. PARIZ - U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
Euronews pre 1 dan
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je "očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam", dogodila u subotu u… »
Skijaš poginuo u lavini u francuskim Pirinejima
NIN pre 1 dan
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Lavina se dogodila blizu granice sa Španijom, a telo skijaša pronašao je Visokoplaninski žandarmerijski vod.… »
Fatalna greška na snegu: Skijaš poginuo u lavini koju je sam pokrenuo
Dnevnik pre 1 dan
U lavini u francuskom delu Pirineja poginuo je skijaš star 40 godina, saopštili su danas izvori koji su upoznati sa tim slučajem. Izvor blizak slučaju je kazao da se lavina, koju je očigledno pokrenuo skijaš koji je bio sam, dogodila u subotu u Ariježu… »
Vesti dana »
Šok! Letnjih 25 stepeni, pa mraz, evo i kada: Očekuje se i susnežica, ono što sledi za Vaskrs je neverovatno
Telegraf pre 9 satijoš 36 povezanih
WSJ: Amerika i Izrael već imaju pripremljene mete koje će gađati! Osmišljeno je da oporavak bude bolan i spor, da se parališe ekonomija zemlje!
Kurir pre 25 minutajoš 27 povezanih
Astronauti misije Artemis II oborili rekord: Ostvarili najveću udaljenost ljudi od Zemlje u istoriji
Euronews pre 39 minutajoš 46 povezanih