Povezane vesti
Stranke o eksplozivu kod Kanjiže: Liči na Vučićev "dupli pas" sa Orbanom
Radio 021 pre 1 sat
Nekoliko stranaka oglasilo se povodom informacija o pronalasku eksploziva kod Kanjiže. Predstavnik pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu… »
Manojlović: Vest o eksplozivu istražiti, mada sve liči na Vučićevu igru "ja tebi-ti meni" s Orbanom
N1 Info pre 8 sati
Lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu, ističući da je važno da javnost dobije jasne i proverene informacije. "Bilo kakav… »
Manojlović: Slučaj Kanjiža liči na Vučićevu igru sa Orbanom
Beta pre 8 sati
Predstavnik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu, ističući da je važno da javnost dobije jasne i proverene informacije. "Bilo… »
Manojlović: Vest o eksplozivu istražiti, mada sve liči na Vučićevu igru "ja tebi-ti meni" s Orbanom
Nova pre 8 sati
Predstavnik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu, ističući da je važno da javnost dobije jasne i proverene informacije. "Bilo… »
Serbian News Media pre 8 sati
Predstavnik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu, ističući da je važno da javnost dobije jasne i proverene informacije. „Bilo… »
Radio sto plus pre 8 sati
“Bilo kakav eksploziv i pretnja miru zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu. Tako i ova priča oko navoda o sprečenom incidentu nedelju dana pred izbore u Mađarskoj”, naveo je Manojlović. On je ocenio da aktuelna vlast u Srbiji nema kredibilitet kada je… »
Pravo u centar pre 8 sati
Predstavnik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je da informacije o bezbednosnoj akciji u Kanjiži i navodima o mogućoj pretnji zahtevaju temeljnu i ozbiljnu istragu, ističući da je važno da javnost dobije jasne i proverene informacije. „Bilo… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih
Čuka preživela i bez igrača manje: Partizan imao serviranu priliku na tacni, ali remijem nije uspeo da se vrati na drugo mesto!
Hot sport pre 18 minutajoš 38 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 10 satijoš 21 povezana
Studenti poručili na protestu – niška skupština nije više zakonita, a vladajuća koalicija nema većinu
Južne vesti pre 53 minutajoš 10 povezanih