Povezane vesti

Inzagi odjavio Italijane

Inzagi odjavio Italijane

B92 pre 17 sati
Trener Al Hilala Simone Inzagi izjavio je da ne želi da preuzme fudbalsku reprezentacije Italije i dodao da je srećan u Saudijskoj Arabiji. Italija je trenutno bez selektora, pošto je Đenaro Gatuzo podneo ostavku posle eliminacije od Bosne i Hercegovine… »
Simone Inzagi srećan u Saudijskoj Arabiji: "Žao mi je Italije, ali ne želim da budem selektor"

Simone Inzagi srećan u Saudijskoj Arabiji: "Žao mi je Italije, ali ne želim da budem selektor"

Dnevnik pre 19 sati
Trener Al Hilala Simone Inzagi izjavio je da ne želi da preuzme fudbalsku reprezentacije Italije i dodao da je srećan u Saudijskoj Arabiji. Italija je trenutno bez selektora, pošto je Đenaro Gatuzo podneo ostavku posle eliminacije od Bosne i Hercegovine… »
Neću da budem selektor Italije! Oglasio se Simone Inzagi: Srećan sam u Saudijskoj Arabiji

Neću da budem selektor Italije! Oglasio se Simone Inzagi: Srećan sam u Saudijskoj Arabiji

Kurir pre 21 sat
Italija? Neka, hvala! Novi šamar za "azure", niko neće na klupu

Italija? Neka, hvala! Novi šamar za "azure", niko neće na klupu

Večernje novosti pre 21 sat
Trener Al Hilala Simone Inzagi izjavio je danas da ne želi da preuzme fudbalsku reprezentacije Italije i dodao da je srećan u Saudijskoj Arabiji. FOTO: Tanjug/AP Italija je trenutno bez selektora, pošto je Đenaro Gatuzo podneo ostavku posle eliminacije… »
​Simone Inzagi: Žao mi je, ali ne želim da budem selektor Italije

​Simone Inzagi: Žao mi je, ali ne želim da budem selektor Italije

Politika pre 21 sat
​Italija je trenutno bez selektora, pošto je Đenaro Gatuzo podneo ostavku posle eliminacije od BiH. Trener Al Hilala Simone Inzagi izjavio je danas da ne želi da preuzme fudbalsku reprezentacije Italije i dodao da je srećan u Saudijskoj Arabiji. Italija… »
''Azuri'' će najpre dobiti privremenog selektora, a onda sledi veliki povratak?

''Azuri'' će najpre dobiti privremenog selektora, a onda sledi veliki povratak?

Sportske.net pre 22 sata
Reprezentacija Italije ni treći put uzastopno nije uspela da se plasira na Svetsko prvenstvo, neuspeh u Zenici protiv BiH je doživljen kao prava katastrofa, pa su ''azuri'' ostali i bez predsednika Fudbalskog saveza, kao i bez selektora, s obzirom da je… »

Vesti dana »