Povezane vesti
Balkanci priznali koliko troše na hranu u Nemačkoj: Evo da li se može preživeti sa 300 evra mesečno
Blic pre 23 sata
Komentari pokazuju da su viši iznosi potrebni za kvalitetnu i zdravu ishranu, posebno ako se svakodnevno kuva i ništa ne baca Zaključak većine je da sa 300 evra mesečno nije moguće pokriti ni osnovne potrebe, osim uz vrlo skromnu ishranu i velike… »
Balkanci priznali koliko troše na hranu u Nemačkoj: Može li se preživeti sa 300 evra mesečno?
Kurir pre 24 sata
“Pozdrav ekipi, imam jedno kratko pitanje. Koliko realno trošite na hranu mesečno ovde u Nemačkoj? Sedim sa jaranom, on kaže da on i žena troše 300 eura i da im ništa ne fali, kupuju u Lidlu i Aldiju na akcijama. Ja mu kažem da laže kao pas, jer meni i… »
Vesti dana »
Novi Trampov rok za otvaranje Ormuskog moreuza, ubijen još jedan visoki iranski oficir
Južne vesti pre 3 satajoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 35 povezanih
Završene konsultacije predsednika Vučića sa predstavnicima PUPS-a i stranke "Mi - glas iz naroda"
Insajder pre 11 minutajoš 20 povezanih
Poreskom prevarom ojadili državu za 550 miliona! Uhepšene četiri osobe iz Zrenjanina, za jednom se traga!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana
UŽIVO Iran spremio odgovor SAD za plan o prekidu vatre; Ubijen šef obaveštajne službe Iranske garde
Sputnik pre 36 minutajoš 42 povezane