Povezane vesti

"Žena od 41 godinu hoće grudima da nam iskopa oči" Staniju isprozivao bivši: Rešio da iznese sve

"Žena od 41 godinu hoće grudima da nam iskopa oči" Staniju isprozivao bivši: Rešio da iznese sve

Telegraf pre 12 sati
Stanija Dobrojević ponovo je u centru pažnje otkako je ušla u rijaliti "Elita 9", gde se suočava sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem i nekadašnjom bliskom prijateljicom Majom Marinković. Ipak, javnost ne zaboravlja da je starleta svojevremeno bila u… »
Oglasio se bivši dečko Stanije Dobrojević i brutalno je isprozivao! Starleta pričala da je nikakav u krevetu, a on rešio sve…

Oglasio se bivši dečko Stanije Dobrojević i brutalno je isprozivao! Starleta pričala da je nikakav u krevetu, a on rešio sve…

Kurir pre 15 sati
Stanija Dobrojević ponovo je u centru pažnje otkako je ušla u rijaliti " Elita 9", gde se suočava sa bivšim verenikom Asminom Durdžićem i nekadašnjom bliskom prijateljicom Majom Marinković. Ipak, javnost ne zaboravlja da je starleta svojevremeno bila u… »
"Žena od 41 godinu hoće grudima da nam iskopa oči" Vladimir Tomović brutalno isprozivao Staniju: Pomenuo joj majku, pa izneo…

"Žena od 41 godinu hoće grudima da nam iskopa oči" Vladimir Tomović brutalno isprozivao Staniju: Pomenuo joj majku, pa izneo…

Blic pre 15 sati
Tomović je oštro komentarisao Stanijino stalno skidanje i provokativno ponašanje, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Njihov konflikt traje godinama, a dodatno je eskalirao nakon što ga je Stanija javno ponizila govoreći o njihovom intimnom životu… »
"Stanija i ja smo bili u odnosu godinama": Šok ispovest Takija Marinkovića, rešio da otkrije sve o starleti

"Stanija i ja smo bili u odnosu godinama": Šok ispovest Takija Marinkovića, rešio da otkrije sve o starleti

Mondo pre 15 sati
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, koja se trenutno nalazi u rijalitiju Elita 9 sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je žestoko zaratila, odlučio je da progovori o svom odnosu sa nekadašnjom ćerkinom bliskom prijateljicom, otkrivši da su u jednom… »
Stanija i ja smo BILI U ODNOSU DUGO GODINA! Taki Marinković: Žurka, pijana noć, ZAVRŠILI SMO…

Stanija i ja smo BILI U ODNOSU DUGO GODINA! Taki Marinković: Žurka, pijana noć, ZAVRŠILI SMO…

Svet & Skandal pre 16 sati
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, koja se trenutno nalazi u rijalitiju Elita 9 sa Stanijom Dobrojević, sa kojom je žestoko zaratila, odlučio je da progovori o svom odnosu sa nekadašnjom ćerkinom bliskom prijateljicom, otkrivši da su u jednom… »
"Stanija i ja smo bili u odnosu dugi niz godina" Šok ispovest Takija Marinkovića, rešio da otkrije sve o starleti: Završili…

"Stanija i ja smo bili u odnosu dugi niz godina" Šok ispovest Takija Marinkovića, rešio da otkrije sve o starleti: Završili…

Kurir pre 18 sati
"Stanija i ja smo bili u odnosu dugi niz godina" Taki Marinković šokirao nepoznatim detaljima o starleti: "Završili smo kako…

"Stanija i ja smo bili u odnosu dugi niz godina" Taki Marinković šokirao nepoznatim detaljima o starleti: "Završili smo kako…

Blic pre 18 sati
Taki ne podržava Majinu novu ljubav u rijalitiju, smatrajući da je odnos površan i da postoji rizik od problema. Naglasio je da Maja nije istinski zaljubljena, već da joj takva pažnja prija. Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, koja se trenutno… »
"Stanija i ja smo bili u odnosu..." Taki izneo nepoznate detalje o starleti, pa šokirao: "Završili smo..."

"Stanija i ja smo bili u odnosu..." Taki izneo nepoznate detalje o starleti, pa šokirao: "Završili smo..."

Telegraf pre 18 sati
Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga 9 Elita" sa starletom Stanijom Dobrojević, sa kojom je žestoko zaratila, sada se oglasio. Majin otac je progovorio o poznanstvu sa starletom, te otkrio nepoznate… »

Vesti dana »