Повезане вести
"Станија је институција за Мају" Филип поткачио бившу, па се дотакао судских процеса: "Цела породица ми је..."
Телеграф пре 16 сати
Некадашњи ријалити учесник Филип Цар био је у ријалитију у вези са Мајом Маринковић о којој је сада проговорио. Цар је отворио душу, те признао шта мисли о њој, њеном тренутном изабранику Асмину Дурџићу, али се дотакао и… »
"Сносим последице због Маје, разбила ми је ауто, кућу и све" Шок исповест Филипа Цара, понизио бившу и изнео детаље: Станија…
Курир пре 17 сати
Како је у ријалитију " Елита 9" поново покренута тема односа Маје Маринковић и Филипа Цара, бивши учесник одлучио је да прекине ћутање и огласи се. Том приликом осврнуо се на своју бившу партнерку, али и на Асмина Дурџића… »
Филип Цар открио да ли може да уђе у Србију: Проговорио о суђењима: "Цела породица са мамине стране ми је одатле", осврнуо се…
Блиц пре 17 сати
Оштро је критиковао бившу партнерку Мају Маринковић, називајући је особом ниског морала и тврдећи да је њена веза са Асмином токсична. Цар сматра да је Анели Ахмић најдоброћуднија и највише оштећена учесница у 'Елити 9', и да… »
Вести дана »
Најмање 25 особа погинуло у ударима на иранске градове, Иран наставља нападе на Израел и регион
Бета пре 1 сатјош 28 повезаних
Шок прогноза РХМЗ, стиже драстична промена: Са 25 степени идемо право у ледени талас: Мраз ће оковати Србију, а овде ће падати снег на Ускрс!
Блиц пре 43 минутајош 27 повезаних
УЖИВО Иран спремио одговор САД за план о прекиду ватре; Убијен шеф обавештајне службе Иранске гарде
Спутник пре 8 минутајош 32 повезане
Данас се навршава 85 година од немачког бомбардовања Београда у Другом светском рату
Бета пре 2 сатајош 20 повезаних