Povezane vesti

"Stanija je institucija za Maju" Filip potkačio bivšu, pa se dotakao sudskih procesa: "Cela porodica mi je..."

"Stanija je institucija za Maju" Filip potkačio bivšu, pa se dotakao sudskih procesa: "Cela porodica mi je..."

Telegraf 05.04.2026
Nekadašnji rijaliti učesnik Filip Car bio je u rijalitiju u vezi sa Majom Marinković o kojoj je sada progovorio. Car je otvorio dušu, te priznao šta misli o njoj, njenom trenutnom izabraniku Asminu Durdžiću, ali se dotakao i Stanije Dobrojević i Aneli… »
"Snosim posledice zbog Maje, razbila mi je auto, kuću i sve" Šok ispovest Filipa Cara, ponizio bivšu i izneo detalje: Stanija…

"Snosim posledice zbog Maje, razbila mi je auto, kuću i sve" Šok ispovest Filipa Cara, ponizio bivšu i izneo detalje: Stanija…

Kurir 05.04.2026
Kako je u rijalitiju " Elita 9" ponovo pokrenuta tema odnosa Maje Marinković i Filipa Cara, bivši učesnik odlučio je da prekine ćutanje i oglasi se. Tom prilikom osvrnuo se na svoju bivšu partnerku, ali i na Asmina Durdžića, Staniju Dobrojević i Aneli… »
Filip Car otkrio da li može da uđe u Srbiju: Progovorio o suđenjima: "Cela porodica sa mamine strane mi je odatle", osvrnuo se…

Filip Car otkrio da li može da uđe u Srbiju: Progovorio o suđenjima: "Cela porodica sa mamine strane mi je odatle", osvrnuo se…

Blic 05.04.2026
Oštro je kritikovao bivšu partnerku Maju Marinković, nazivajući je osobom niskog morala i tvrdeći da je njena veza sa Asminom toksična. Car smatra da je Aneli Ahmić najdobroćudnija i najviše oštećena učesnica u 'Eliti 9', i da joj najviše simpatija daje… »

Vesti dana »