Povezane vesti
Otkriveno kako je Harisu propao biznis: "Kupili smo kafanu da imamo gde da pijemo, a da nas ne teraju konobari"
Mondo pre 1 dan
Poznati pevač Haris Džinović važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima, ali malo ko zna da se u jednom periodu svog života oprobao i u ugostiteljstvu u Francuskoj. Međutim, kako je i sam priznao, to se pokazalo kao veoma loša odluka. Naime… »
Otkriveno kako je propao biznis Harisa Džinovića! Pevač napravio kardinalnu grešku, nakon toliko godina otkrio detalje…
Kurir pre 1 dan
Poznati pevač Haris Džinović važi za jednu od najvećih zvezda na našim prostorima, ali malo ko zna da se u jednom periodu svog života oprobao i u ugostiteljstvu u Francuskoj. Međutim, kako je i sam priznao, to se pokazalo kao veoma loša odluka. Naime… »
Našem pevaču propao biznis: Morao da zatvori kafanu: "Kako god dođe neko kažem: Ovo ide na mene"
Blic pre 1 dan
Džinović je priznao da je on glavni krivac za propast posla, jer je previše trošio kao gost. Zbog finansijskih problema su prodali lokal i Džinović se vratio na domaću scenu. Poznati pevač Haris Džinović važi za jednu od najvećih zvezda na našim… »
Vesti dana »
Posada Artemis II oborila rekord: Najudaljeniji let ljudi u istoriji svemirskih misija
Aero.rs pre 4 satijoš 1 povezana
CNN: Navodni eksploziv kod gasovoda u Srbiji uzburkao kampanju pred izbore u Mađarskoj
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Advokat Kovačević i dvoje aktivista Zborova NS pušteni iz policije: Dvoje zadržano 48 sati
Danas pre 7 satijoš 2 povezane