Povezane vesti

Naš pevač (88) u vezi sa 41 godinu mlađom koleginicom: "Shvatili smo da smo jedno za drugo"

Naš pevač (88) u vezi sa 41 godinu mlađom koleginicom: "Shvatili smo da smo jedno za drugo"

Nova pre 5 sati
Pevač Andrija Bajić ozvaničio je javno vezu sa koleginicom Malom Canom koja je 41 godinu mlađa od njega. Široj javnosti, Andrija je bio poznat kao član dua Braća Bajić koji je činio sa svojim bratom Tomom, koj je preminuo 2018. godine. - Cana je meni… »
Naš najstariji pevač (88) progovorio o vezi sa 41 godinu mlađom: Otkrio da li je bila sa njegovim kolegom

Naš najstariji pevač (88) progovorio o vezi sa 41 godinu mlađom: Otkrio da li je bila sa njegovim kolegom

Telegraf pre 6 sati
Najstariji pevač na estradi, Andrija Bajić (88), otvoreno je govorio o svojoj vezi sa 41 godinu mlađom koleginicom poznatom kao Mala Cana. U razgovoru se osvrnuo i na navode da je Cana ranije bila u vezi sa pokojnim Borom Drljačom. - Bora, Cana i ja smo… »
Naš pevač (88) progovorio o ljubavi sa 41 godinu mlađom: "Srećan sam", otkrio da li je bila u vezi sa njegovim poznatim kolegom…

Naš pevač (88) progovorio o ljubavi sa 41 godinu mlađom: "Srećan sam", otkrio da li je bila u vezi sa njegovim poznatim kolegom…

Blic pre 6 sati
Istakao je da su on i Cana kao jedna osoba i da se međusobno potpuno podržavaju i razumeju. Priznao je da je njegovoj deci na početku bilo teško zbog velike razlike u godinama, ali su vremenom to prihvatili. Andrija Bajić (88), najstariji pevač na… »
"Deci nije bilo prijatno kad sam doveo 40 godina mlađu": Družio se s Tomom i Titom, a koleginica prozivala da je mator

"Deci nije bilo prijatno kad sam doveo 40 godina mlađu": Družio se s Tomom i Titom, a koleginica prozivala da je mator

Mondo pre 7 sati
Pevač Andrija Bajić, koji je s bratom Tomislavom činio duo Braća Bajić, važi za najstarijeg pevača na estradi. Iako ima 88 godina i dalje je aktivan, peva tamo gde ga pozovu, ali i uživa u ljubavi sa 41 godinu mlađom koleginicom Malom Canom. O toj vezi… »
"Deci nije bilo prijatno, neko je došao na mesto njihove majke" Naš najstariji pevač (88) otkrio detalje ljubavi sa 41 godinom…

"Deci nije bilo prijatno, neko je došao na mesto njihove majke" Naš najstariji pevač (88) otkrio detalje ljubavi sa 41 godinom…

Kurir pre 9 sati
Andrija Bajić, koji je s bratom Tomislavom činio duo Braća Bajić, važi za najstarijeg pevača na estradi. Iako ima 88 godina i dalje je aktivan, peva tamo gde ga pozovu, ali i uživa u ljubavi sa 41 godinu mlađom koleginicom Malom Canom. O toj vezi, ali i… »

Vesti dana »