Povezane vesti
"Samo mi je prišao i ubo me u grudi" Drama u Zemunu: Muškarac izboden, pa hitno prevezen u bolnicu
Blic 06.04.2026
Incident se dogodio u ulici Sestara Milovanović oko 16 časova Policija i tužilaštvo su odmah obavešteni o incidentu i intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama… »
Muškarac izboden nasred ulice: Horor u Zemunu, policija na nogama
Mondo 06.04.2026
U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim oružjem. Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio oko 16 časova u ulici Sestara Milovanović. Žrtva je u medicinsku ustanovu stigla sa… »
Prišao mu na ulici i iz čista mira ubo ga u grudi?! Muškarac izboden nasred ulice u Zemunu, policiji ispričao ove šokantne…
Kurir 06.04.2026
Muškarac (42) izboden je juče u Zemunu bez ikakvog povoda, kada mu je nepoznati napadač olicija traga za počiniocem, motiv napada nepoznat. U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim… »
Krvava drama u Zemunu! Muškarac hitno primljen u bolnicu sa ranom na grudima: "Samo mi je prišao i ubo me!"
Telegraf 06.04.2026
U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim oružjem, saznaje "Telegraf.rs". Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio oko 16 časova u ulici Sestara Milovanović. Žrtva je u… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 14 satijoš 18 povezanih
(VIDEO) Grčki bogovi nisu dali da trofej ode iz Atine - Olimpijakos prvak Evrope!
Sportske.net pre 24 satajoš 30 povezanih
Preokret Đokovića - utišao francuskog "bombardera", pa zaplesao VIDEO
B92 pre 24 satajoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 8 satijoš 25 povezanih
UŽIVO Tramp: Dogovor sa Iranom mora biti dobar i pogodan, pregovori još traju
Sputnik pre 2 satajoš 47 povezanih