Povezane vesti
"Samo mi je prišao i ubo me u grudi" Drama u Zemunu: Muškarac izboden, pa hitno prevezen u bolnicu
Blic pre 7 sati
Incident se dogodio u ulici Sestara Milovanović oko 16 časova Policija i tužilaštvo su odmah obavešteni o incidentu i intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama… »
Muškarac izboden nasred ulice: Horor u Zemunu, policija na nogama
Mondo pre 7 sati
U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim oružjem. Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio oko 16 časova u ulici Sestara Milovanović. Žrtva je u medicinsku ustanovu stigla sa… »
Prišao mu na ulici i iz čista mira ubo ga u grudi?! Muškarac izboden nasred ulice u Zemunu, policiji ispričao ove šokantne…
Kurir pre 7 sati
Muškarac (42) izboden je juče u Zemunu bez ikakvog povoda, kada mu je nepoznati napadač olicija traga za počiniocem, motiv napada nepoznat. U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim… »
Krvava drama u Zemunu! Muškarac hitno primljen u bolnicu sa ranom na grudima: "Samo mi je prišao i ubo me!"
Telegraf pre 7 sati
U bolnicu u Zemunu juče je, u popodnevnim časovima, primljen G. L. (42) sa teškim povredama nanetim hladnim oružjem, saznaje "Telegraf.rs". Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio oko 16 časova u ulici Sestara Milovanović. Žrtva je u… »
Vesti dana »
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Ne znam zašto se postavlja to pitanje: Saša Obradović uoči meča “biti ili ne biti” sa Parizom (VIDEO)
Danas pre 46 minutajoš 28 povezanih