Povezane vesti

Slobina Jelena progovorila o prvom braku: Mnoge iznenađuje sa koliko godina se udala, a onda pomenula pevača: "Pored Slobe sam…

Slobina Jelena progovorila o prvom braku: Mnoge iznenađuje sa koliko godina se udala, a onda pomenula pevača: "Pored Slobe sam…

Kurir pre 5 sati
Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na društvenim mrežama neretko otvoreno govori o detaljima iz privatnog života. Nakon što je nedavno priznala da se i posle razvoda suočava sa emotivnim turbulencijama, sada je otkrila i da li se kaje zbog toga… »
Jelena Radanović iskreno o prvom braku: Otkrila sa koliko godina se udala prvi put, pa pomenula Slobu: "Pored njega sam kao…

Jelena Radanović iskreno o prvom braku: Otkrila sa koliko godina se udala prvi put, pa pomenula Slobu: "Pored njega sam kao…

Blic pre 5 sati
Otkrila je da se ne kaje što se mlada udala prvi put, iako taj brak nije uspeo. Slobu je upoznala na rođendanu koji joj je organizovao tadašnji suprug i odmah joj se dopao. Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na društvenim mrežama često i… »
"Malo sam otežala od treninga" Slobina Jelena otkrila koliko je visoka i koliko ima kilograma! Rodila je troje dece, a kilaža…

"Malo sam otežala od treninga" Slobina Jelena otkrila koliko je visoka i koliko ima kilograma! Rodila je troje dece, a kilaža…

Kurir pre 14 sati
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, na društvenim mrežama je odgovarala na pitanja o privatnom životu. Ona i nakon tri porođaja uspeva da održi savršenu liniju, a sada je otkrila koliko ima kilograma. Jelena često dobija komplimente na… »
Jelena Radanović otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka: "Otežala sam od treninga"

Jelena Radanović otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka: "Otežala sam od treninga"

Blic pre 17 sati
Jelena redovno deli fotografije iz teretane i sa tretmana, pa dobija komplimente na račun izgleda Govoreći o ljubavi sa Slobom Radanovićem, otkrila je da je pretrpela veliki pritisak i neprijatnosti Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na… »

Vesti dana »