Povezane vesti
Slobina Jelena progovorila o prvom braku: Mnoge iznenađuje sa koliko godina se udala, a onda pomenula pevača: "Pored Slobe sam…
Kurir pre 23 dana
Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na društvenim mrežama neretko otvoreno govori o detaljima iz privatnog života. Nakon što je nedavno priznala da se i posle razvoda suočava sa emotivnim turbulencijama, sada je otkrila i da li se kaje zbog toga… »
Jelena Radanović iskreno o prvom braku: Otkrila sa koliko godina se udala prvi put, pa pomenula Slobu: "Pored njega sam kao…
Blic pre 23 dana
Otkrila je da se ne kaje što se mlada udala prvi put, iako taj brak nije uspeo. Slobu je upoznala na rođendanu koji joj je organizovao tadašnji suprug i odmah joj se dopao. Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na društvenim mrežama često i… »
"Malo sam otežala od treninga" Slobina Jelena otkrila koliko je visoka i koliko ima kilograma! Rodila je troje dece, a kilaža…
Kurir pre 24 dana
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, na društvenim mrežama je odgovarala na pitanja o privatnom životu. Ona i nakon tri porođaja uspeva da održi savršenu liniju, a sada je otkrila koliko ima kilograma. Jelena često dobija komplimente na… »
Jelena Radanović otkrila koliko ima kilograma i koliko je visoka: "Otežala sam od treninga"
Blic pre 24 dana
Jelena redovno deli fotografije iz teretane i sa tretmana, pa dobija komplimente na račun izgleda Govoreći o ljubavi sa Slobom Radanovićem, otkrila je da je pretrpela veliki pritisak i neprijatnosti Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, na… »
Vesti dana »
Sila kakvu još nisu koristili: Šta je Mračni orao kojim SAD hoće da napadnu Iran? FOTO
B92 pre 28 minutajoš 29 povezanih
Danas hladno i oblačno; Evo kakvo nas vreme očekuje za Prvi maj
Šabačke novosti pre 2 satajoš 27 povezanih
RSF: Srbija pala na 104. mesto na Svetskom indeksu slobode medija,
Beta pre 49 minutajoš 14 povezanih
Đedović Handanović: Vlada Srbije pušta još 30.000 tona dizela iz rezervi radi stabilnosti tržišta
Politika pre 29 minutajoš 19 povezanih
MUP: Od početka godine 120 poginulih u udesima, najkritičniji dani vikenda
Beta pre 24 minutajoš 19 povezanih