Povezane vesti
Krenulo je od onlifensa, platio sam paket 80 evra i dobio je: Asmin otkrio nove detalje o Staniji, pa priznao: Leži u krevetu…
Kurir pre 6 sati
Asmin Durdžić, pošto je njegova bivša verenica Stanija Dobrojević ušla u rijaliti, odlučio je da otvori dušu i ispriča sve što zna o starleti, kako su se upoznali i kako je došlo dao razdora između njih. - Ko je ona, kako ti se predstavila, a šta si sada… »
Stanija mi je za 80 evra poslala slike raširenih nogu! Asmin: Upoznao sam je na OnlyFans-u isto veče smo završili u krevetu!
Svet & Skandal pre 12 sati
Posle odgledanog priloga u kom je prikazan odnos Asmina Durdžića i Maje Marinković u prethodnoj nedelji, novinar i voditelj Darko Tanasijević porazgovarao je sa Asminom u Šiša baru. – Ko je ona, kako ti se predstavila, a šta si sada shvatio?! Rekao si da… »
Vesti dana »
Čubrilo objavio novu prognozu: Vreme za Uskrs i dalje neizvesno - evo od čega zavisi
Nova pre 2 satajoš 35 povezanih
Bukti rat na Bliskom istoku: Gori američka baza u Bagdadu; Tramp dobio odgovor iz Irana (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
Obradović: Sad smo na liniji, svaka utakmica je odlučujuća
Radio sto plus pre 41 minutajoš 28 povezanih
Putevi Srbije: Ne otvarajete SMS poruke o nenaplaćenoj putarini i prekoračenju brzine
Ekapija pre 2 satajoš 21 povezana