Povezane vesti

Đorđe David otkrio zašto se Keba rasplakao u "Zvezdama Granda": "Doživeo emotivni rasprad u roku od 10 sekundi"

Đorđe David otkrio zašto se Keba rasplakao u "Zvezdama Granda": "Doživeo emotivni rasprad u roku od 10 sekundi"

Mondo pre 5 sati
Đorđe David pred MONDO kamerama prokomentarisao je suze svog kolege Dragana Kojića Kebi u "Zvezdama Granda". Istakao je da je ovo dokaz da žiri obraća pažnju na kandidate. "Keba se rasplakao jer je bila pesma o majci. Keba je doživeo emotivni rasprad u… »
Keba zaplakao u emisiji: Đorđe David ga teši: Ove reči ga potpuno slomile

Keba zaplakao u emisiji: Đorđe David ga teši: Ove reči ga potpuno slomile

Kurir pre 10 sati
Dragan Kojić Keba, je jedan od onih pevača koji ne pokazuje svoje emocije tek tako. On je generalno uvek nasmejan, doteran i raspoložen pred kamerama ali se sada desio trenutak kada je Kojić pokazao svoje emocije i zaplakao u emisiji. U takmičenju Zvezde… »
Keba ronio suze u Zvezdama Granda: Plakao usred emisije, "Rasula si me u komade"

Keba ronio suze u Zvezdama Granda: Plakao usred emisije, "Rasula si me u komade"

Blic pre 11 sati
Pesma 'Zašto majko nisi večna' Bore Spužića Kvake duboko ga je dirnula. Keba je priznao da ga je pesma pogodila u najbolniju tačku i nije mogao da obuzda suze. Dragan Kojić Keba doživeo je prave emotivne trenutke i rasplakao se kao nikada do sad u… »
Keba roni suze u Zvezdama Granda, jecao pred kamerama u emisiji: "Rasula si me na komade..."

Keba roni suze u Zvezdama Granda, jecao pred kamerama u emisiji: "Rasula si me na komade..."

Telegraf pre 11 sati
Dragan Kojić Keba doživeo je prave emotivne trenutke i rasplakao se kao nikada do sad u Zvezdama Granda. Njega je duboko pogodio tekst pesme, da jedno vreme nije mogao da dođe sebi. Keba nije mogao da obuzda emocije, te je usred studija prolio more suza… »

Vesti dana »