Povezane vesti

"Kaparisao sam Je sa 4.000 evra, istuširao se i došao da Je..." Asmin ne prestaje da iznosi detalje odnosa sa Stanijom, Maja…

"Kaparisao sam Je sa 4.000 evra, istuširao se i došao da Je..." Asmin ne prestaje da iznosi detalje odnosa sa Stanijom, Maja…

Kurir pre 2 sata
Asmin Durdžić, nastavio je da iznosi nove detalje o odnosu sa Stanijom Dobrojević. On je u dvorištu Bele kuće, sedeo na suncu sa Ivanom Marinkovićem i Majom Marinković, pa dok su se sunčali, Asmin je pričao nove priče o Staniji, a Maja je uživala… »
"Dao sam joj 4.000 evra, tad smo bili intimni": Asmin tvrdi da je Staniji plaćao za odnos? Šok detalji

"Dao sam joj 4.000 evra, tad smo bili intimni": Asmin tvrdi da je Staniji plaćao za odnos? Šok detalji

Telegraf pre 2 sata
Asmin Durdžić je danas ponovo pričao Maji Marinković i Ivanu Marinkoviću kako je, kako tvrdi, smuvao Staniju Dobrojević za 4.000 evra. - Ja sam joj rekao da mislim da je muško, onda mi pustila wacap broj, onda mi poslala glasovnu i rekla: "Majmune, vidiš… »
"Dao sam joj 4.000 evra, došao sam u Majami i tad smo bili intimni" Asmin šokira tvrdnjama iz odnosa sa Stanijom: "Rekla mi je…

"Dao sam joj 4.000 evra, došao sam u Majami i tad smo bili intimni" Asmin šokira tvrdnjama iz odnosa sa Stanijom: "Rekla mi je…

Blic pre 2 sata
Tvrdi da je Staniju upoznao preko sajta za odrasle gde prodaje svoj sadržaj. Opisao je kako je prvi kontakt ostvaren porukom dok je bio pijan u klubu. Asmin Durdžić je danas ponovo pričao Maji Marinković i Ivanu Marinkoviću kako je, kako tvrdi, smuvao… »
"Platio sam 80 evra i završili smo zajedno": Upoznao Staniju na sajtu za odrasle, drugi dan mu nudila intimne slike

"Platio sam 80 evra i završili smo zajedno": Upoznao Staniju na sajtu za odrasle, drugi dan mu nudila intimne slike

Mondo pre 5 sati
Asmin Durdžić je detaljno opisao kako je počela njegova romansa sa Stanijom Dobrojević, ističući da su prvi kontakt imali preko platforme za odrasle. Priznao je da joj je poslao poruku jedne noći kada je bio pijan u klubu. Prema njegovim rečima, ona mu… »
"Platio sam 80 evra na sajtu za odrasle i dobio je" Asmin izneo šok tvrdnje o Staniji: "Drugi dan mi je pisala: Hoćeš da ti…

"Platio sam 80 evra na sajtu za odrasle i dobio je" Asmin izneo šok tvrdnje o Staniji: "Drugi dan mi je pisala: Hoćeš da ti…

Blic pre 5 sati
Priznao je da mu je smetalo čime se Stanija bavi i da su zbog toga često dolazili u sukobe. Durdžić je optužio Staniju i Aneli Ahmić da su iste i izneo niz uvreda na njihov račun, ali je potvrdio da joj je finansijski pomagao. Asmin Durdžić, izneo je niz… »

Vesti dana »