Повезане вести
Карлик остао у неверици због једне сцене у Београду! Оно што је доживео на улици памтиће до краја живота - возио је кола…
Курир пре 4 сати
Без обзира што је био свестан да га у Београду чека паклена атмосфера коју праве Гробари, Карлик Џонс није могао ни да наслути какав ће статус стећи и то пре него што је уопште одрадио први тренинг у црно-белом дресу. Амерички… »
Карлик открио детаљ који га је оставио без текста када је дошао у Београд
Нова пре 6 сати
Након што је својим бравурама на терену и титулом МВП-ја месеца марта у Евролиги потврдио статус новог вође „парног ваљка“, Карлик Џонс је у великом интервјуу код Едина Авдића у подкасту "КС анд О' цхат" отворио душу о свему што… »
Карлик: "Партизан и Звезда потребни једно другом, најбоље ривалство у кошарци!"
Спортске.нет пре 7 сати
Кошаркаш Партизана Карлик Џонс гостовао је код Едина Авдића на подкасту "КС анд О' цхат" током којег је говорио о бројним занимљивим темама. Осим односа са Жељком Обрадовићем, Џонс је поделио и своја искуства по доласку у… »
Карлик о ситуацији која га је задесила у Београду: „Остао сам у шоку и тек тада сам схватио…!“
Хот спорт пре 6 сати
Врло брзо је постао миљеник навијача! Гостујући у подкасту “КС&О’с ЦХАТ”, кошаркаш Партизана, Карлик Џонс говорио је о свом клубу, Жељку Обрадовићу, Црвеној звезди, али и необичној ситуацији у којој се нашао. Амерички… »
Карлик Џонс поручио: "Дошао сам у Партизан на Жељков позив, било ми је тешко када је отишао"
Нова пре 7 сати
Љубимац навијача Партизана и један од најбољих плејмејкера који су последњих година крочили на евролигашке паркете, Карлик Џонс, био је гост у популарном подкасту "КС анд О". У разговору са Едином Авдићем, лидер црно-белих… »
Карлик Џонс: "Нисам разумео Жељков одлазак, а онда ми је објаснио..."
Спортске.нет пре 8 сати
Кошаркаш Партизана Карлик Џонс изјавио је у занимљивом разговору са Едином Авдићу на подкасту "КС анд О' цхат" говорио о бројним занимљивим и актуелним темама. Посебно се истакла секвенца о искуству у раду са доскорашњиим… »
Карлик открио како је остао у шоку због оног што је доживео у Београду: "Стојим на семафору, гледам лево..."
Телеграф пре 10 сати
Иако је знао да долази у "врелу" атмосферу коју праве Гробари, Карлик Џонс није ни слутио да ће постати звезда пре него што је уопште задужио опрему на тренингу Партизана! Амерички плејмејкер и један од најбољих играча… »
Вести дана »
Временска прогноза Србије: Топао понедељак, захлађење од уторка и најаве мразева
Наслови.аи пре 29 минутајош 36 повезаних
Нови Трампов рок за отварање Ормуског мореуза, убијен још један високи ирански официр
BBC News пре 7 сатијош 32 повезане
Братина: Никад нисам рекао да било ко, посебно студенти, треба да буду изложени насиљу
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 17 повезаних