Povezane vesti

Karlik ostao u neverici zbog jedne scene u Beogradu! Ono što je doživeo na ulici pamtiće do kraja života - vozio je kola…

Karlik ostao u neverici zbog jedne scene u Beogradu! Ono što je doživeo na ulici pamtiće do kraja života - vozio je kola…

Kurir pre 23 dana
Bez obzira što je bio svestan da ga u Beogradu čeka paklena atmosfera koju prave Grobari, Karlik Džons nije mogao ni da nasluti kakav će status steći i to pre nego što je uopšte odradio prvi trening u crno-belom dresu. Američki plejmejker, koji je u… »
Karlik otkrio detalj koji ga je ostavio bez teksta kada je došao u Beograd

Karlik otkrio detalj koji ga je ostavio bez teksta kada je došao u Beograd

Nova pre 23 dana
Nakon što je svojim bravurama na terenu i titulom MVP-ja meseca marta u Evroligi potvrdio status novog vođe „parnog valjka“, Karlik Džons je u velikom intervjuu kod Edina Avdića u podkastu "X and O' chat" otvorio dušu o svemu što zanima navijače… »
Karlik: "Partizan i Zvezda potrebni jedno drugom, najbolje rivalstvo u košarci!"

Karlik: "Partizan i Zvezda potrebni jedno drugom, najbolje rivalstvo u košarci!"

Sportske.net pre 23 dana
Košarkaš Partizana Karlik Džons gostovao je kod Edina Avdića na podkastu "X and O' chat" tokom kojeg je govorio o brojnim zanimljivim temama. Osim odnosa sa Željkom Obradovićem, Džons je podelio i svoja iskustva po dolasku u Partizan. "Bilo je bolje nego… »
Karlik o situaciji koja ga je zadesila u Beogradu: „Ostao sam u šoku i tek tada sam shvatio…!“

Karlik o situaciji koja ga je zadesila u Beogradu: „Ostao sam u šoku i tek tada sam shvatio…!“

Hot sport pre 23 dana
Vrlo brzo je postao miljenik navijača! Gostujući u podkastu “X&O’s CHAT”, košarkaš Partizana, Karlik Džons govorio je o svom klubu, Željku Obradoviću, Crvenoj zvezdi, ali i neobičnoj situaciji u kojoj se našao. Američki plejmejker i jedan od najboljih… »
Karlik Džons poručio: "Došao sam u Partizan na Željkov poziv, bilo mi je teško kada je otišao"

Karlik Džons poručio: "Došao sam u Partizan na Željkov poziv, bilo mi je teško kada je otišao"

Nova pre 23 dana
Ljubimac navijača Partizana i jedan od najboljih plejmejkera koji su poslednjih godina kročili na evroligaške parkete, Karlik Džons, bio je gost u popularnom podkastu "X and O". U razgovoru sa Edinom Avdićem, lider crno-belih otvorio je dušu o svom… »
Karlik Džons: "Nisam razumeo Željkov odlazak, a onda mi je objasnio..."

Karlik Džons: "Nisam razumeo Željkov odlazak, a onda mi je objasnio..."

Sportske.net pre 23 dana
Košarkaš Partizana Karlik Džons izjavio je u zanimljivom razgovoru sa Edinom Avdiću na podkastu "X and O' chat" govorio o brojnim zanimljivim i aktuelnim temama. Posebno se istakla sekvenca o iskustvu u radu sa doskorašnjiim trenerom Partizana Željkom… »
Karlik otkrio kako je ostao u šoku zbog onog što je doživeo u Beogradu: "Stojim na semaforu, gledam levo..."

Karlik otkrio kako je ostao u šoku zbog onog što je doživeo u Beogradu: "Stojim na semaforu, gledam levo..."

Telegraf pre 23 dana
Iako je znao da dolazi u "vrelu" atmosferu koju prave Grobari, Karlik Džons nije ni slutio da će postati zvezda pre nego što je uopšte zadužio opremu na treningu Partizana! Američki plejmejker i jedan od najboljih igrača crno-belih poslednje dve sezone… »

Vesti dana »