Povezane vesti
Kupio magičnu kuću za 1 € u omiljenom letovalištu Srba: "To je bila najskuplja odluka koju sam doneo"
Telegraf pre 24 sata
Postoji caka. Kada bi vam neko ponudio vilu u Italiji za jedan evro, verovatno ne biste dvaput razmišljali pre nego što biste se odlučili na takav potez. Iza primamljive cene često se krije znatno složenija i skuplja realnost, pa tako neki navode da taj… »
Istina o kućama u Italiji za jedan evro: Ko ne ispoštuje stroge uslove, biće mu to najskuplja odluka u životu
Kurir pre 12 sati
Ovaj koncept poznat je u zemlji sa Apeninskog poluostrva, a naslovne strane se često pune novim iskustvima ljudi koji kupe nekretninu za jedan evro i onda je preuređuju. Ipak, iza primamljive cene često se krije znatno složenija i skuplja stvarnost, pa… »
"Kupila sam kuću na Siciliji za 1 evro - to je zamka"
Nova pre 13 sati
Da vam neko ponudi vilu usred Italije za jedan evro, možda ne biste dvaput razmislili pre nego što prihvatite - a to bi moglo skupo da vas košta. Koncept "kuća za evro" u Italiji već neko vreme je dosta popularan, navodi ljude iz celog sveta na… »
Kupio kuću za jedan evro, pa se gorko pokajao: Ovo je najskuplja odluka koju sam doneo
Blic pre 14 sati
Mnoge kuće su u lošem stanju, zahtevaju velike radove i nalaze se pod zaštitom kulturne baštine, što zahteva dodatne dozvole i vreme Mnogi stranci, poput Australijanaca i Amerikanaca, bili su prinuđeni da odustanu zbog visokih troškova, birokratskih… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 6 satijoš 36 povezanih
„Vreme“ saznaje: Dosadašnji direktor TV N1 Igor Božić odstranjen sa posla
Vreme pre 2 satajoš 17 povezanih