Повезане вести
Купио магичну кућу за 1 € у омиљеном летовалишту Срба: "То је била најскупља одлука коју сам донео"
Телеграф пре 24 дана
Постоји цака. Када би вам неко понудио вилу у Италији за један евро, вероватно не бисте двапут размишљали пре него што бисте се одлучили на такав потез. Иза примамљиве цене често се крије знатно сложенија и скупља реалност, па… »
Истина о кућама у Италији за један евро: Ко не испоштује строге услове, биће му то најскупља одлука у животу
Курир пре 23 дана
Овај концепт познат је у земљи са Апенинског полуострва, а насловне стране се често пуне новим искуствима људи који купе некретнину за један евро и онда је преуређују. Ипак, иза примамљиве цене често се крије знатно сложенија… »
"Купила сам кућу на Сицилији за 1 евро - то је замка"
Нова пре 23 дана
Да вам неко понуди вилу усред Италије за један евро, можда не бисте двапут размислили пре него што прихватите - а то би могло скупо да вас кошта. Концепт "кућа за евро" у Италији већ неко време је доста популаран, наводи људе из… »
Купио кућу за један евро, па се горко покајао: Ово је најскупља одлука коју сам донео
Блиц пре 23 дана
Многе куће су у лошем стању, захтевају велике радове и налазе се под заштитом културне баштине, што захтева додатне дозволе и време Многи странци, попут Аустралијанаца и Американаца, били су принуђени да одустану због високих… »
Вести дана »
Цене нафте у скоку: Брент премашио 125 долара, тензије на Блиском истоку подижу тржиште
ИндексОнлине пре 59 минутајош 19 повезаних
'Украјина је поражена': Трамп после разговора са Путином (или је мислио на Иран)
BBC News пре 4 минутајош 14 повезаних