Povezane vesti
"Ovo je blam, ušla je zbog para!" 5 godina nakon raskida Marko otkrio sve o Staniji: "Branila mi je da..."
Telegraf pre 20 sati
Bivši dečko Stanije Dobrojević i bivši učesnik "Zadruge", Marko Marković, pet godina nakon raskida rešio je da progovori o bivšoj, velikoj ljubavi. - Znate verovatno svi da zaobilazim u širokom luku sve intervjue, moje učešće je trajalo koliko je trajalo… »
"Nikada je nisam voleo, ona je blam" Prvo oglašavanje Marka Markovića pet godina nakon raskida sa Stanijom: Ima lažne profile…
Kurir pre 20 sati
Bivši dečko Stanije Dobrojević i bivši učesnik „Zadruge“, Marko Marković, uključio se u emisiju „Pitam za druga“, gde je govorio o svojoj bivšoj. – Znate verovatno svi da zaobilazim u širokom luku sve intervjue. Moje učešće je trajalo koliko je trajalo i… »
"Branila mi je da radim, a govori da sam socijalni slučaj" Marko Marković u potpunosti raskrinkao Staniju: "Bolesno je…
Blic pre 20 sati
Marković tvrdi da je Stanija koristila lažne profile na mrežama Optužuje Staniju da je bila bolesno ljubomorna u vezi i da mu je često branila profesionalne angažmane Starleta Stanija Dobrojević pre nedelju dana se uselila u Elitu 9, a sada se oglasio… »
"Gadni su, kao dva prljavca, imaju odnose tokom čitavog dana!" Aneli Ahmić osula paljbu po Maji i Asminu, a evo šta je imala…
Kurir pre 1 dan
Aneli Ahmić u Rajskom vrtu je pričala o vezi Maje Marinković i Asmina Durdžića, a spomenula i je Staniju Dobrojević koja je ušla u rijaliti kako bi raskrinkala Asmina. - Katastrofa. Malopre su izašli iz kreveta, hodaju onako čupavi, nikakvi, prljavi su… »
"Oboje su kao dva prljavca, imaju odnose tokom čitavog dana, gadni su" Aneli Ahmić osula paljbu po Maji i Asminu, ni Staniju…
Blic pre 1 dan
Izjavila je da Stanija Dobrojević nije dobra osoba, da je taktičarka i materijalista, te da je njeno ponašanje u rijalitiju proračunato. Prema Aneli, Maja je ušla u vezu sa Asminom iz inata zbog Stanije, a da Stanija nije bila prisutna, do toga ne bi… »
Vesti dana »
Tuča u autobusu na Žarkovu: Očevici prijavili da muškarac leži bez svesti!
Telegraf pre 3 satajoš 19 povezanih
Američka ofanziva: Džej Di Vens u Budimpešti, Donald Tramp mlađi u Banjaluci
Južne vesti pre 1 satjoš 25 povezanih
Mađar optužio SAD za mešanje u izbore: „Istorija Mađarske se ne piše u Vašingtonu“
NIN pre 3 satajoš 33 povezane
Raste napetost: Bela kuća se hitno oglasila, ovo je zvaničan stav o upotrebi nuklearnog oružja u Iranu
Telegraf pre 1 satjoš 37 povezanih