Повезане вести

"Не смеју да ми кажу у лице": Дара Бубамара дошла намуњена у комбинезон, па ударила на хејтере

"Не смеју да ми кажу у лице": Дара Бубамара дошла намуњена у комбинезон, па ударила на хејтере

Телеграф пре 20 сати
Данас, 6. априла се снимају Звезде Гранда, а чланови жирија већ су стигли у студио како би обавили последње припреме пре почетка снимања, а међу последњима је дошла певачица Дара Бубамара. Дара се појавила у тексас комплету… »
"Не смеју да ми кажу у лице, па причају иза леђа" Дара Бубамара у шик стајлингу на снимању Звезда Гранда, последња стигла…

"Не смеју да ми кажу у лице, па причају иза леђа" Дара Бубамара у шик стајлингу на снимању Звезда Гранда, последња стигла…

Блиц пре 21 сат
Дара Бубамара је привукла пажњу необичним тексас комплетом и изјавила да је модна икона. Не обазире се на негативне коментаре и сматра да изазива добар ефекат када је коментаришу. Данас се снимају Звезде Гранда, а чланови жирија… »
"Не смеју да ти кажу у лице, па ти причају иза леђа" Дара Бубамара одговорила свима на негативне коментаре, па поручила: Ја…

"Не смеју да ти кажу у лице, па ти причају иза леђа" Дара Бубамара одговорила свима на негативне коментаре, па поручила: Ја…

Курир пре 20 сати
Дара Бубамара дошла је на снимање "Звезда Гранда" у тексас комплету. За свој стајлинг добила је од присутних комплимент, а она је истакла негативни коментари не занимају и да се осећа лежерно и пријатно. - Има доста хејтера, али… »

Вести дана »