Povezane vesti
"Ne smeju da mi kažu u lice": Dara Bubamara došla namunjena u kombinezon, pa udarila na hejtere
Telegraf 06.04.2026
Danas, 6. aprila se snimaju Zvezde Granda, a članovi žirija već su stigli u studio kako bi obavili poslednje pripreme pre početka snimanja, a među poslednjima je došla pevačica Dara Bubamara. Dara se pojavila u teksas kompletu koji je bio neobičan, ali… »
"Ne smeju da mi kažu u lice, pa pričaju iza leđa" Dara Bubamara u šik stajlingu na snimanju Zvezda Granda, poslednja stigla…
Blic 06.04.2026
Dara Bubamara je privukla pažnju neobičnim teksas kompletom i izjavila da je modna ikona. Ne obazire se na negativne komentare i smatra da izaziva dobar efekat kada je komentarišu. Danas se snimaju Zvezde Granda, a članovi žirija već su stigli u studio… »
"Ne smeju da ti kažu u lice, pa ti pričaju iza leđa" Dara Bubamara odgovorila svima na negativne komentare, pa poručila: Ja…
Kurir 06.04.2026
Dara Bubamara došla je na snimanje "Zvezda Granda" u teksas kompletu. Za svoj stajling dobila je od prisutnih kompliment, a ona je istakla negativni komentari ne zanimaju i da se oseća ležerno i prijatno. - Ima dosta hejtera, ali čim se priča znači da je… »
Vesti dana »
Hrvati Srbiji dali 12 poena, Srbija njima nula: A onda su videli da su glasovi publike skroz drugačiji!
Telegraf pre 9 minutajoš 40 povezanih
Bugarska je pobedila na Evroviziji 2026: Žestoka trka sa Izraelom obeležila finale
Nova pre 1 satjoš 28 povezanih
Direktor CIA tokom posete Havani ponudio 100 miliona dolara i zatražio hapšenje Raula Kastra
Beta pre 1 satjoš 8 povezanih