Povezane vesti
"Kad sam saznao, sestru je bivši muž fizički zlostavljao": Đorđe David otkrio porodičnu dramu
Telegraf 06.04.2026
Roker Đorđe David danas je, 6. aprila došao na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom je pričao o trenutnom takmičenju, kandidatima, a onda se dohvatio i privatnih stvari pa ispričao jedno od najtežih saznanja u njegovom životu. U… »
"Moju sestru je bivši muž fizički zlostavljao": Đorđe David podelio najveću tajnu: "Agresivno sam reagovao kada sam saznao…
Blic 06.04.2026
Đorđe David je govorio o emotivnim trenucima u emisiji „Zvezde Granda“, posebno ističući suze Kebe zbog pesme o majci. Priznao je da ga pesma „How come, how long“ svaki put duboko pogodi jer ima lično značenje za njega. Zakleti roker Đorđe David danas je… »
"Bivši zet je tukao moju pokojnu sestru": Šok priznanje pred snimanje emisije, kad je saznao nastao karambol
Mondo 06.04.2026
Pevač Đorđe David pojavio se danas na snimanju Zvezda Granda i pred medijima otvorio dušu o bolnoj temi. David je pričao o pesmi koja ga emotivno najviše potrese, u pitanju je numera "How come how long" koju su 1997. godine otpevali Babyface i Stivi… »
Vesti dana »
MUP o incidentima u Užicu, ni reči o nasilnom otimanju telefona novinaru Mašine od strane pripadnika Interventne
N1 Info pre 3 satajoš 29 povezanih
Trajekt potonuo kod Kipra na dubinu od 514 metara: Poginulo sedam putnika, 23 nestalo
NIN pre 1 satjoš 44 povezane
Zvaničnik NATO protiv "jastrebova": Ne vidimo neposrednu pretnju od ruskog napada
Večernje novosti pre 46 minutajoš 39 povezanih
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Serbian News Media pre 7 satijoš 34 povezane