Povezane vesti

"Kad sam saznao, sestru je bivši muž sfički zlostavljao": Đorđe David otkrio porodičnu dramu

"Kad sam saznao, sestru je bivši muž sfički zlostavljao": Đorđe David otkrio porodičnu dramu

Telegraf pre 7 sati
Roker Đorđe David danas je, 6. aprila došao na snimanje nove emisije "Zvezde Granda", a tom prilikom je pričao o trenutnom takmičenju, kandidatima, a onda se dohvatio i privatnih stvari pa ispričao jedno od najtežih saznanja u njegovom životu. U… »
"Moju sestru je bivši muž fizički zlostavljao": Đorđe David podelio najveću tajnu: "Agresivno sam reagovao kada sam saznao…

"Moju sestru je bivši muž fizički zlostavljao": Đorđe David podelio najveću tajnu: "Agresivno sam reagovao kada sam saznao…

Blic pre 8 sati
Đorđe David je govorio o emotivnim trenucima u emisiji „Zvezde Granda“, posebno ističući suze Kebe zbog pesme o majci. Priznao je da ga pesma „How come, how long“ svaki put duboko pogodi jer ima lično značenje za njega. Zakleti roker Đorđe David danas je… »
"Bivši zet je tukao moju pokojnu sestru": Šok priznanje pred snimanje emisije, kad je saznao nastao karambol

"Bivši zet je tukao moju pokojnu sestru": Šok priznanje pred snimanje emisije, kad je saznao nastao karambol

Mondo pre 8 sati
Pevač Đorđe David pojavio se danas na snimanju Zvezda Granda i pred medijima otvorio dušu o bolnoj temi. David je pričao o pesmi koja ga emotivno najviše potrese, u pitanju je numera "How come how long" koju su 1997. godine otpevali Babyface i Stivi… »

Vesti dana »