Povezane vesti
'Više mi nisi sestra': Svađe u iranskim porodicama zbog rata
BBC News pre 23 dana
Ljudi iz Irana za BBC opisuju scene gneva i koliko je rat uticao na porodine odnose. „Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide do đavola". Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a… »
‘Više mi nisi sestra’: Svađe u iranskim porodicama zbog rata
Danas pre 23 dana
„Rekao joj je: ‘Više mi nisi sestra’, a ona mu je odgovorila da ide do đavola“. Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a potom prepričao njihov rođak, daje upečatljiv uvid u bolne sukobe koji izbijaju među… »
NIN pre 23 dana
"Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide do đavola". Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a potom prepričao njihov rođak, daje upečatljiv uvid u bolne sukobe koji izbijaju među… »
‘Više mi nisi sestra’: Svađe u iranskim porodicama zbog rata
Južne vesti pre 23 dana
Supplied Jedan od sagovornika BBC-ja uspeo je da snimi trenutak eksplozije sredinom marta u Teheranu „Rekao joj je: ‘Više mi nisi sestra’, a ona mu je odgovorila da ide do đavola“. Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je… »
Radio 021 pre 23 dana
Ljudi iz Irana za BBC opisuju scene gneva i koliko je rat uticao na porodine odnose. Supplied Jedan od sagovornika BBC-ja uspeo je da snimi trenutak eksplozije sredinom marta u Teheranu „Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide… »
Vesti dana »
Cena nafte na četvorogodišnjem maksimumu: Prognoze nisu dobre, mogući skok na 150 dolara po barelu
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Danas pretežno oblačno i svežije, temperatura do 16 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 24 povezane
‘Ukrajina je poražena’: Tramp posle razgovora sa Putinom (ili je mislio na Iran)
Južne vesti pre 1 satjoš 20 povezanih
Pobede košarkaša Hjustona, Klivlenda i Detroita u plej-ofu NBA lige
Politika pre 3 minutajoš 27 povezanih
MUP upozorava: Opasna vožnja u suprotnom smeru sve češća na putevima Srbije
Glas Zapadne Srbije pre 8 minutajoš 9 povezanih