Povezane vesti
'Više mi nisi sestra': Svađe u iranskim porodicama zbog rata
BBC News 06.04.2026
Ljudi iz Irana za BBC opisuju scene gneva i koliko je rat uticao na porodine odnose. „Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide do đavola". Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a… »
‘Više mi nisi sestra’: Svađe u iranskim porodicama zbog rata
Danas 06.04.2026
„Rekao joj je: ‘Više mi nisi sestra’, a ona mu je odgovorila da ide do đavola“. Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a potom prepričao njihov rođak, daje upečatljiv uvid u bolne sukobe koji izbijaju među… »
NIN 06.04.2026
"Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide do đavola". Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je prisustvovao, a potom prepričao njihov rođak, daje upečatljiv uvid u bolne sukobe koji izbijaju među… »
‘Više mi nisi sestra’: Svađe u iranskim porodicama zbog rata
Južne vesti 06.04.2026
Supplied Jedan od sagovornika BBC-ja uspeo je da snimi trenutak eksplozije sredinom marta u Teheranu „Rekao joj je: ‘Više mi nisi sestra’, a ona mu je odgovorila da ide do đavola“. Ova svađa muškarca i njegove sestre u gradu u blizini Teherana, kojoj je… »
Radio 021 06.04.2026
Ljudi iz Irana za BBC opisuju scene gneva i koliko je rat uticao na porodine odnose. Supplied Jedan od sagovornika BBC-ja uspeo je da snimi trenutak eksplozije sredinom marta u Teheranu „Rekao joj je: 'Više mi nisi sestra', a ona mu je odgovorila da ide… »
Vesti dana »
Studenti u blokadi: Izbor je na svima nama, ili Srbija ili mafija
Glas Zaječara pre 9 satijoš 18 povezanih
Đoković posle preokreta savladao Perikara za uspešan početak rekordnog 82. grend slema
RTS pre 1 danjoš 95 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na Slaviji bilo između 180.000 i 190.000 ljudi, drugi najveći protest od pada Miloševića
Nedeljnik pre 11 satijoš 25 povezanih