Povezane vesti
Nekadašnji NBA centar sklon dobro plasiranim skandaloznim stavovima: „Pušio sam 500 džointova nedeljno dok sam bio u NBA“…
Dnevnik pre 8 sati
Nekadašnji NBA centar Kendrik Perkins ovih dana u javnosti je najpoznatiji kao “analitičar” sklon dobro plasiranim “skandaloznim” stavovima u američkim medijima. Posebno je na srpskom podneblju privukao pažnju izjavama koje omalovažavaju učinke Nikole… »
Glavni kritičar Nikole Jokića otkrio surovu istinu: "Nisam mogao da se odreknem trave"
B92 pre 9 sati
Bivši NBA košarkaš Kendrik Perkins u javnosti je plasirao nekoliko skandaloznih izjava. Perkins koji je poznat i po tome što je često kritikovao Nikolu Jokića, sada je priznao da je imao velikih problema sa zavisnošću od marihuane. "Sve vreme sam bio u… »
U moru skandaloznih izajva možda i najveća laž: Nba šampion priznao da je navodno vario 500 blantova nedeljno?!
Hot sport pre 10 sati
Stvarno nam je jako teško da poverujemo u ovo! Kendrik Perkins otvoreno je govorio o svojim problemima iz igračkih dana, priznavši da je tokom cele NBA karijere bio deo programa zbog upotrebe marihuane i da zbog toga danas žali što nije ostvario više na… »
„Pušio sam 500 džointova nedeljno dok sam bio u NBA“
Sport klub pre 10 sati
Nekadašnji NBA centar Kendrik Perkins ovih dana u javnosti je najpoznatiji kao “analitičar” sklon dobro plasiranim “skandaloznim” stavovima u američkim medijima. Posebno je na srpskom podneblju privukao pažnju izjavama koje omalovažavaju učinke Nikole… »
Vesti dana »
Posada Artemis II oborila rekord: Najudaljeniji let ljudi u istoriji svemirskih misija
Aero.rs pre 4 satijoš 1 povezana
CNN: Navodni eksploziv kod gasovoda u Srbiji uzburkao kampanju pred izbore u Mađarskoj
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Advokat Kovačević i dvoje aktivista Zborova NS pušteni iz policije: Dvoje zadržano 48 sati
Danas pre 7 satijoš 2 povezane