Povezane vesti
Kardiolog otkriva: Ovaj znak svi ignorišu, a može da znači da vam se bliži infarkt
B92 pre 14 sati
Kardiolog dr Džeremi London, koji je i sam preživeo srčani udar, upozorio je na važan, ali često zanemaren znak koji može prethoditi infarktu. Reč je o simptomima koji se javljaju tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti, a koje većina ljudi pripisuje umoru… »
Ovaj znak ljudi ignorišu, a ozbiljno sluti na infarkt. Svi pomisle: Lako ćemo...
Dnevnik pre 15 sati
Kardiolog dr. Džeremi London, koji je i sam preživeo srčani udar, upozorio je na važan, ali često zanemaren znak koji može prethoditi infarktu. Reč je o simptomima koji se javljaju tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti, a koje većina ljudi pripisuje umoru… »
Vesti dana »
"14 miliona Iranaca i ja spremni smo da žrtvujemo živote": Predsednik Irana pred istek Trampovog ultimatuma
Telegraf pre 10 minutajoš 28 povezanih
Predlog Irana o okončanju rata u 10 tačaka: Taksa od dva miliona dolara po brodu za Ormuski moreuz
Sputnik pre 50 minutajoš 23 povezane
VIDEO Jokić ostavio Amerikance u šoku: "Igra je tako spora, ne shvatam zašto su pravila drugačija"
Nova pre 25 minutajoš 57 povezanih
Vučić nastavio konsultacije: Delegacija SPS na čelu sa Dačićem stigla na razgovor (foto, video)
Blic pre 6 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za utorak, 7. april: Ujutru oblačno, u toku dana duži sunčani intervali
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane