Povezane vesti
Janjuš se udvarao Staniji: „Boriću se dok ne budeš moja“, evo kako je ona reagovala!
Svet & Skandal 06.04.2026
Marko Janjušević Janjuš i Stanija Dobrojević su u rijalitiju „Elita 9“ izašli u dvorište gde su započeli razgovor. Stanija je prva počela konverzaciju pitajući ga: „Da li ti mene smeš da pogledaš u oči?“, a na to je Janjuš odgovorio otvorenim flertom i… »
"Mogu da budem sa muškarcem koji nema ništa, ali..." Suočili se Stanija i Janjuš, pomenuo raskid zbog nje, starleta…
Kurir 06.04.2026
Marko Janjušević Janjuš i Stanija Dobrojević su u rijalitiju " Elita 9" izašli u dvorište gde počeli da razgovaraju. Starleta je prva počela da postavlja pitanja: "Da li ti mene smeš da pogledaš u oči?" - direktno ga je upitala. Na to je Janjuš odgovorio… »
Janjuš osvaja Staniju: "A da se zaljubim u tebe?", govori joj da će raskinuti zbog nje: "Boriću se dok ne budeš moja", evo…
Blic 06.04.2026
Stanija je odmah postavila granice i naglasila da ne želi veze sa zauzetim muškarcima. Janjuš je izjavio da će se boriti za Stanijinu pažnju. Marko Janjušević Janjuš i Stanija Dobrojević su u rijalitiju "Elita 9" izašli u dvorište gde su započeli… »
Vesti dana »
Vučić sa podsekretarkom za javnu diplomatiju Stejt departmenta Sarom Rodžers
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Dobitnica Nobelove nagrade za mir Narges Mohamadi prebačena u teheransku bolnicu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Đurić sutra u Briselu na sastanku šefova diplomatije EU i Zapadnog Balkana
Danas pre 8 satijoš 2 povezane