Povezane vesti

Anastasija blagosovena?! Lepe vesti kod Gudelja i Ražnatovića: Sreći nema kraja, sve je priznala javno, mreže gore (foto)

Anastasija blagosovena?! Lepe vesti kod Gudelja i Ražnatovića: Sreći nema kraja, sve je priznala javno, mreže gore (foto)

Kurir pre 8 sati
Ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, privukla je pažnju javnosti nakon što je na društvenim mrežama podelila emotivnu fotografiju sa svojim partnerom, Nemanjom Gudeljem. Pogledajte njihove fotografije od ranije: Uz zajedničku… »
"Blagoslovena sam..." Anastasija podelila objavu, obratila se Gudelju: Fudbaler je grli, ona blista od sreće

"Blagoslovena sam..." Anastasija podelila objavu, obratila se Gudelju: Fudbaler je grli, ona blista od sreće

Telegraf pre 8 sati
Mlada pevačica, Anastasija Ražnatović, podelila je emotivnu fotografiju sa svojim partnerom, poznatim fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Anastasija mu se javno obratila dirljivim rečima, stavljajući do znanja koliko joj njihova ljubav znači. - Voli one koji… »
"Blagoslovena sam" Anastasija Ražnatović objavila sliku sa Gudeljom i javno se obratila: Fudbaler je grli, a ona blista od…

"Blagoslovena sam" Anastasija Ražnatović objavila sliku sa Gudeljom i javno se obratila: Fudbaler je grli, a ona blista od…

Blic pre 9 sati
Njena majka, Ceca Ražnatović, izjavila je da nije posesivna tašta i da pušta decu da žive svoje živote. Anastasija se nakon venčanja preselila u Španiju i priznaje da joj majka Ceca najviše nedostaje, ističući njihovu blisku vezu. Anastasija Ražnatović… »

Vesti dana »