Povezane vesti
Obradović: U junu odluka o nastavku karijere
Sputnik 06.04.2026
Željko Obradović, najtrofejniji trener košarkaške Evrolige, otkrio je da će u junu doneti odluku o nastavku karijere. Posle odlaska iz Partizana Željko Obradović još se nije vratio trenerskom poslu, ali je sada u intervjuu za slovenački „24ur“ otkrio… »
Oglasio se Željko Obradović! Evo kada pada odluka o nastavku karijere
Večernje novosti 06.04.2026
SAGA oko Željka Obradovića se nastavlja! FOTO: Tanjug/AMIR HAMZAGIĆ Od trenutka kada je napustio Partizan mediji su najtrofejnijeg evropskog trenera selili u Hapoel Tel Aviv, Panatinaikos... Međutim, Obradović je odlučuio da stane u kraj spekulacijama. U… »
Željko Obradović otkrio kada će uslediti prelomni momenat za nastavak karijere: Razgovaraću sam sa sobom i videti da li imam…
Danas 06.04.2026
Proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović od novembra meseca prošle godine je bez angažmana. Obradović, koji je sa devet osvojenih titula Evrolige, najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, otkrio je da mu prija trenutni odmor. – Veoma sam… »
Vesti dana »
„Kako građani da veruju policiji?“: Bokić o hapšenju Veselina Milića, vezama MUP-a i organizovanog kriminala i mogućim smenama
Mašina pre 4 satijoš 126 povezanih
Uhapšen osumnjičeni za trgovinu drogom u Priboju, marihuana pronađena na školskim terenima
PP media pre 2 satajoš 48 povezanih
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 6 satijoš 29 povezanih