Povezane vesti

Obradović: U junu odluka o nastavku karijere

Obradović: U junu odluka o nastavku karijere

Sputnik pre 4 sati
Željko Obradović, najtrofejniji trener košarkaške Evrolige, otkrio je da će u junu doneti odluku o nastavku karijere. Posle odlaska iz Partizana Željko Obradović još se nije vratio trenerskom poslu, ali je sada u intervjuu za slovenački „24ur“ otkrio… »
Oglasio se Željko Obradović! Evo kada pada odluka o nastavku karijere

Oglasio se Željko Obradović! Evo kada pada odluka o nastavku karijere

Večernje novosti pre 9 sati
SAGA oko Željka Obradovića se nastavlja! FOTO: Tanjug/AMIR HAMZAGIĆ Od trenutka kada je napustio Partizan mediji su najtrofejnijeg evropskog trenera selili u Hapoel Tel Aviv, Panatinaikos... Međutim, Obradović je odlučuio da stane u kraj spekulacijama. U… »
Željko Obradović otkrio kada će uslediti prelomni momenat za nastavak karijere: Razgovaraću sam sa sobom i videti da li imam…

Željko Obradović otkrio kada će uslediti prelomni momenat za nastavak karijere: Razgovaraću sam sa sobom i videti da li imam…

Danas pre 24 sata
Proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović od novembra meseca prošle godine je bez angažmana. Obradović, koji je sa devet osvojenih titula Evrolige, najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, otkrio je da mu prija trenutni odmor. – Veoma sam… »

Vesti dana »