Povezane vesti

Obradović: U junu odluka o nastavku karijere

Obradović: U junu odluka o nastavku karijere

Sputnik 06.04.2026
Željko Obradović, najtrofejniji trener košarkaške Evrolige, otkrio je da će u junu doneti odluku o nastavku karijere. Posle odlaska iz Partizana Željko Obradović još se nije vratio trenerskom poslu, ali je sada u intervjuu za slovenački „24ur“ otkrio… »
Oglasio se Željko Obradović! Evo kada pada odluka o nastavku karijere

Oglasio se Željko Obradović! Evo kada pada odluka o nastavku karijere

Večernje novosti 06.04.2026
SAGA oko Željka Obradovića se nastavlja! FOTO: Tanjug/AMIR HAMZAGIĆ Od trenutka kada je napustio Partizan mediji su najtrofejnijeg evropskog trenera selili u Hapoel Tel Aviv, Panatinaikos... Međutim, Obradović je odlučuio da stane u kraj spekulacijama. U… »
Željko Obradović otkrio kada će uslediti prelomni momenat za nastavak karijere: Razgovaraću sam sa sobom i videti da li imam…

Željko Obradović otkrio kada će uslediti prelomni momenat za nastavak karijere: Razgovaraću sam sa sobom i videti da li imam…

Danas 06.04.2026
Proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović od novembra meseca prošle godine je bez angažmana. Obradović, koji je sa devet osvojenih titula Evrolige, najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke, otkrio je da mu prija trenutni odmor. – Veoma sam… »

Vesti dana »